Alle over 12 år kan delta på FunRun Moelv – og det er helt gratis å være med. Her kan du teste dine fysiske ferdigheter sammen med mange andre treningsglade mennesker i regionen! 

– Dette blir 3 kilometer med bare moro. Løypa og hinderne er lagt opp slik at alle kan delta, forteller Anders Bjerke i X-FIT Innlandet. Han poengterer at det ikke blir hindere i vann eller i gjørme i år heller. 

Hindere med ulik vanskelighetsgrad

Løypa vil gå igjennom Moelv sentrum, og alle hindere vil ha alternative oppgaver. Man vil møte hindre man må krype under, hoppe over, løpe rundt, og løse ved å bruke ulike metoder. Det vil også bli en egen løype for de minste. 

– FunRun kan brukes som en felles treningsdag for laget ditt, en utfordring blant kollegaene dine, eller rett og slett for å ha det gøy sammen med venner! Vi deler ut en kjempefin medalje til alle som deltar, og har uttrekkspremier hvor man kan vinne gavekort og gratis deltagelse på Totens Tøffeste på Gjøvik 21. september. I tillegg vil den med best tid få vandrepokal, noe som er nytt av året. Klarer man å vinne denne tre år på rar får man den til odel og eie, forteller prosjektleder Monica Rylander.

Prøv deg på rulleski og staking i Smørebussen

Smørebussen til skilandslaget er også på plass, og det vil være to aktive løpere tilstede denne dagen. Her kan du teste deg selv på rulleski og i stakemaskinen. Det vil også være utlån av rulleski for barn og ungdom.

– To aktive løpere fra skilandslaget vil være tilstede under FunRun, sier Marte Heimdal i Sparkebank 1 Østlandet som stiller med smørebuss og drikkeflaske til alle deltakerne.

Første startskudd går kl. 12.00, men det er mulig å hente startnummer fra 10.30. Sparebank 1 Østlandet stiller med drikkeflaske til alle deltakerne.

Velkommen til en FUN dag!

MELD DEG PÅ HER: 

http://bit.ly/FunRunMoelv2019