«10 topper i Ringsaker 2018»

Etter en lang vinter kommer «vårens vakreste eventyr» - lanseringen av årets «10 topper i Ringsaker». I år starter sesongen lørdag 5. mai og postene henger oppe til og med 14. oktober (ut høstferien).


Årets poster

  1. Kosshagen, Veldre
  2. Kroktjernet (Kiseåsen), Stavsjø
  3. Tyttebærtoppen (Ekredalen), Moelv
  4. Kalldalsveberget (N.Kongsveg), Brøttum
  5. Leinvanghøgda, Næroset
  6. Åsberget, Nybygda
  7. Brattberget (Vollkoia), Nybygda
  8. Sisselberget, Dempeni
  9. Taterungskampen, Skvaldra
  10. Mostfjellet, Sjusjøen

Også i år kan postene registreres digitalt ved å laste ned appen «DNT SjekkUT», i tillegg til det tradisjonelle klippet i turkortet. Det blir trekning av premier etter at sesongen avsluttes i oktober, og alle barn/unge under 16 som tar seks turer eller mer, får deltakerpremie bestående av inngangsbillett i Ankerskogen.

«10 topper i Ringsaker» er et samarbeid mellom kommunen, Hedmark fylkeskommune, Ringsaker Orienteringsklubb og Hamar og Hedmarken Turistforening.a. bløtt terreng)

Digital registrering i appen «DNT SjekkUT»

Last ned appen «DNT SjekkUT» til din mobil for å registrere postene digitalt.
Dette er nytt fra 2017 og gjelder for alle turposter på Hedmarken.

Registrering av poster på turkort

Dersom du ønsker å registrere på turkort, får du turbrosjyren gratis hos kommunens servicesentre, bibliotek, sportsbutikker mm.
Brosjyren har beskrivelse av turene med kart og UTM-koordinater.
Bakerst i brosjyren finner du et turkort hvor du registerer turene du har vært på.

Premier

Når sesongen er over, kan du levere inn turkortet ditt og være med i konkurransen om gavekort på tretopphytte-overnatting, dagskort i Sjusjøen skisenter, Helgøya klatrepark og i sportsbutikker.

Turkortet kan leveres inn selv om du bare har vært på én av toppturene, du er likevel med i trekningen av premiene. Alle barn og unge t.o.m. 16 år som har registrert minnimum seks av postene får en deltagerpremie: Én ingangsbillett i Ankerskogen svømmehall.

Frist for å levere turkort er 7. oktober.