Prognoser og valgresultat Stortingsvalget 2017

72,92 % har brukt stemmeretten sin i Ringsaker. Arbeiderpartiet endte med 39,13 % av stemmene.  Senterpartiet er det partiet som har gått mest fram siden valget i 2013, med  en prosentvis framgang på 8,92 %.

Skyss til valglokalet

Servicesenterets ansatte kan være behjelpelig med transport til valglokalene for personer som trenger det.

Ordinær forhåndsstemming

Den ordinære forhåndsstemmeperioden er fra 10. august til og med 8. september 2017. I denne perioden opprettes faste stemmemottak ved hovedbiblioteket i Brumunddal, ved servicesenteret i Brumunddal og ved servicesenterets/bibliotekets fellesavdeling i Moelv. Husk valgkort og legitimasjon m/bilde da du skal avgi stemme.

Valg 2017: Stemmerett og forhåndsstemming

For å ha stemmerett ved valget må du være innført i manntallet. Du er registrert i manntallet og har stemmerett i den kommunen du var folkeregistrert bosatt i den 30. juni. Fra 15. juli er manntallet lagt ut til offentlig ettersyn ved kommunens servicesenter og bibliotek i Brumunddal og Moelv.