Aktualiteter

Kunngjøringer og viktig informasjon om valget.

Valg 2019: Valgdager og stemmesteder

Her ser du en oversikt over valglokaler i kommunen, åpningstider på valgdagene 8. og 9. september og hvem som kan stemme under kommune- og fylkestingsvalget.

Står du i manntallet?

For å ha stemmerett ved valget må du være innført i manntallet. Du er registrert i manntallet og har stemmerett i den kommune du var folkeregistrert bosatt den 30. juni.

Tidlig- og utenriksstemming fra 1. juli

Fra og med 1. juli kan du henvende deg til kommunen for å få avtale tid for å stemme før den ordinære perioden for forhåndsstemming starter.

Offentliggjøring av godkjente valglister

Når listeforslagene er godkjent, skal valgmyndighetene legge de offisielle valglistene ut til gjennomsyn. Valgstyret i Ringsaker kommune godkjente den 22.mai d.å., sak 5/19, følgende partiers valglister for kommunestyrevalget i Ringsaker: