Barn og voksen i skogen

Foreldrekurs om Trygghetssirkelen

Ønsker du å lære litt mer om hvordan du kan være en trygg omsorgsperson for barnet ditt?

Foreldrekurset COS-p kan hjelpe deg med å bli tryggere i forståelsen av barns følelser og behov. Du får mulighet til å reflektere over din egen foreldrerolle sammen med andre kursdeltakere, og til å lære mer om hvordan du kan få til et godt samspill med barnet ditt.

Kurset er gratis, og tilbys til foreldre i Ringsaker med barn fra 0 til 6 år.

Røde og grønne tanker

Tanker og følelser på timeplanen

Alle barn i Ringsaker kommune skal lære om følelser, tanker og klare å utvikle god egenomsorg. Gjennom et pedagogisk opplegg som er tilpasset ulike aldergrupper, skal alle barn skal få økt følelses- og tankebevissthet og lære mer om hvordan de kan sortere egne tanker og følelser. Opplegget er utviklet av psykologspesialist Solfrid Raknes.