Sanggruppa har frem til nå møttes i Brumunddal én gang i uka for å synge og ha det fint sammen. Fra 16. oktober kan man også være med på øvinger i Moelv.

Korøvingene finner sted på onsdager i Moelv Kulturhus kl. 13.30 – 15.00, og på torsdager 13.00 – 15.00 i Brumunddal fritidsklubb. Det er fullt mulig å være med på begge øvingene. Koret ledes av to ansatte på Kultur; Lisabeth Kvalevaag-Holm og Nina Beate Lømo. Himmelblå har flere opptredener i nærmiljøet i løpet av året. 

– Dette er et åpent tilbud for den som ønsker et springbrett for å komme ut i ordinær aktivitet eller være mer aktive i sin egen fritid. Vi ønsker oss enda flere medlemmer, og sangglade voksne fra 18 år er hjertelig velkomne inn i gruppa, sier Lisabeth Kvalevaag-Holm.

Sangrepertoaret er variert og sangvalgene tilpasses til opptredener gjennom året.  Gruppa gleder andre med sang og musikk. «Himmelblå» arrangerer egne konserter, opptrer på Prøysenhuset, Montebellosenteret og er ofte innom på sykehjem. 

– Det som er så fint med dette tilbudet, er at du gleder så mange andre med sangen, i tillegg til at det er en viktig sosial møteplass for oss som er med i koret, sier en av kormedlemmene.
Send e-post til lisabeth.kvalevaag-holm@ringsaker.kommune.no om du vil være med. Du kan også gjerne bare møte opp. Håper vi sees!