Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
"4.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 159 s.
Bokmål
Opplysninger:
Våre foreldre og besteforeldre har kjempet for den friheten vi opplever i dag. Men har friheten blitt en fiende, en årsak til rotløshet og identitetskriser? Filosof Kaja Melsom diskuterer hvordan økt frihet og valgmuligheter faktisk har gjort oss mindre frie. I denne boka viser hun, gjennom eksempler fra hverdagslivet, hvordan våre feilaktige forestillinger om frihet fører oss inn i ufrihet og uro. Vi har masse fritid, men blir stadig mer stressa. Vi har fokus på romantikk og sex, men sliter med forholdene våre. Melsom gir leseren verktøy for å komme til bunns i disse problemene. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
123 MEL
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Ringsaker bibliotek, Brumunddal VoksenavdPå hylla
Filosof Kaja Melsoms påstand er at jo mer frihet vi skaffer oss, destor mer engstelige og utilpasse blir vi. Vi har masse fritid, men blir stadig mer stressa. Vi hyller kunsten "å være seg selv", men skammer oss mer enn noensinne. Og jo mer vi fokuserer på romantikk og sex, desto mer strever vi med forholdene våre.

I denne boka viser Melsom gjennom eksempler fra hverdagslivet hvordan våre feilaktige forestillinger om frihet fører oss inn i ufrihet. Den fordømte friheten gir nyttige verktøy for å komme til bunns i et gjennomgripende problem i vår tid.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Den fordømte friheten : et oppg
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning