Mandag: Alle var samlet i gymsalen og fikk vite gruppene de skule være med på. Alle kom fort i gang og produserte varer. Vi i styre ordnet bord og stoler i gymsalen og der spiste alle lunsj.

Tirsdag: Alle fortsatte å jobbe med det de drev med. Styret gikk rundt og så om alt var greit og tok bilder. De som trengte hjelp hjalp vi på gruppene.

Onsdag: Styret lagde salgsplakater og bestemte hva alt skulle koste. 5-7 lagde salgsplakater på hver sin gruppe. 1-4 hadde vanlig skole.

Torsdag: Vi fikk besøk av journalister som intervjuet oss og tok bilder. Vi lagde åpningstale til salgsmessa. De andre hadde siste innspurt til å lage tingene ferdige.

Fredag: Alle satte opp bodene sine. Satte fram produktene de hadde laget. Plakatene ble hengt opp. Etter at alt var klart, kom mange kunder som ville kjøpe produktene våre. Kafeen var åpen en halvtime før salget startet. Både vafler, pepperkaker, snitter og kokosmakroner fikk bein å gå på.

Styret solgte lodd og tilslutt så var det loddtrekning. Vi hadde fått mange fine gevinster fra butikker i Lillehammer. Til slutt ønsket vi alle vel hjem.    

Hilsen Styret!