Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2008 . - Bok . - 247 s.
Bokmål
Hylleplass:
641.59481 VIE
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Ringsaker bibliotek, Brumunddal MAT-DRIKKEPå hylla
Forlaget skriver om denne boka:
En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer!
Her presenteres de gode, norske klassikerne på en enkel og moderne måte. Andreas Viestad inviterer deg til å lage tradisjonsrike favorittretter og utvikle våre mattradisjoner, slik at de kan leve videre i mange år.
Boken inneholder mer enn hundre oppskrifter på de viktigste rettene for hverdag og fest. Her finner du kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honningglasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade? Alle rettene er nydelig illustrert med foto som gir vann i munnen.
Andreas Viestad er matskribent i Dagbladet Magasinet og Washington Post. Han er programleder i New Scandinavian Cooking og Perfect Day som vises i mer enn 50 land. Matbildene er tatt av Mette Randem. Hun har bidratt med foto i atskillige bøker om mat, design og arkitektur, både i Norge og internasjonalt. Andreas og Mettes forrige kokebok, Smak av krydder, fikk førstepris i Gourmand World Cookbook Awards.

Bordet fanger : kokkekunst for unge mennesker


av Andreas Viestad (illustrert av Rita Endestad)
Bok utgitt 1999
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: MAT-DRI-u 641.51 VIE)
Bestill Les e-bok Husk denne

Den store kjøttboka


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2015
Ingen ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: MAT-DRIKKE q 641.66 VIE)
Bestill Husk denne

Det beste jeg vet


av Andreas Viestad (Foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2001
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: MAT-DRIKKE 641.5 VIE)
Bestill Husk denne

Dødeboka : livet med døden


av Andreas Viestad (Andreas og VIbeke Maria Viestad)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: Voksenavd 393 VIE)
Bestill Husk denne

En middag i Roma : verdenshistorien i et måltid


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: Voksenavd 641.5945 VIE)
Bestill Husk denne

Familiemat : noe godt hver dag


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: MAT-DRIKKE q 641.5 VIE)
Bestill Husk denne

Gårdsmat fra hjertet av Norge


av Andreas Viestad (Andreas Viestad, Charlotte H. Sveinsen ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: Lokalsaml. q 641.594824 VIE)
Bestill Husk denne

Norsk mat


av Andreas Viestad (med Andreas Viestad ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: MAT-DRIKKE 641.59481 VIE)
Bestill Husk denne

På grillen : rause smaker fra St. Lars


av Andreas Viestad (Andreas Viestad, Jon Krog Pedersen, Lars Laurentius Paulsen ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: MAT-DRIKKE q 641.76 VIE)
Bestill Husk denne

Reisen til Cadillac


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2007
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: Voksenavd 914.3 VIE)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Norsk mat
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom