Beliggenhet

Barnehagen ligger i utkanten av Brumunddal sentrum, på samme tomt som Ringsaker kulturskole. Vi ligger like i nærheten av Bausbakkelva, Ånnerudjordet med gode muligheter for aking og skigåing, Sveum idrettspark, Kjerringhaugen park med flotte turmuligheter og gapahuk. Videre er det gangavstand til Brumunddal sentrum med bibliotek, brannstasjon, lekeplass og kirka i umiddelbar nærhet.
Den barneskolen vi ligger nærmest, er Fagerlund skole, hvor også mange av våre barn sokner til. Vi har også barn fra mange andre skolekretser.

Avdelinger

Dette barnehageåret har vi to avdelinger for barn i alderen 0 – 3 år, en blandingsavdeling i alderen 1 – 4 år og tre avdelinger for barn i alderen 3 – 6 år. Alle avdelinger har et stort oppholdsrom, to små rom, bod, stellerom m/toaletter, toalett, fingarderobe og grovgarderobe. Småbarnsavdelingene har i tillegg oppvarmet vognrom og kjøkken. Storbarnsavdelingene har et felles kjøkken. Alle avdelingene har i tillegg mulighet til å benytte et stort fellesareal, et mediatek/bibliotek, et drama-/musikkrom og formingsrom.

Storbarnsavdelingene våre med barn i alderen 3-6 år :
Turkis avdeling
Grønn avdeling
Blå avdeling

Småbarnsavdelingene med barn i alderen 1-3 år:
Oransje avdeling
Rød avdeling

Mellomavdeling med barn i alderen 1-4 år:
Gul avdeling

Hovednummer 47627597 postmbakkbh@ringsaker.kommune.no
Barnehageleder Line Nordvik 47607288 lno@ringsaker.kommune.no
Assisterende barnehageleder
Marie Kurud
47607466 kur@ringsaker.kommune.no
Blå avdeling 90476226
Turkis 47604160
Grønn 99101982
Oransje 90220939
Rød 47604966
Gul 47617433

Planleggingsdager 2017 - 2018

De kommunale barnehagene avholder fem planleggingsdager i løpet av et barnehageår.De kommunale barnehagene avholder fem planleggingsdager i løpet av et barnehageår. Disse dagene er barnehagen stengt. Dagene blir brukt til planleggingsarbeid, evaluering, faglig refleksjon, kvalitetsutvikling, prosjektarbeid og kurs.

23. august

26. januar Evaluering av høsten og for planlegging videre.

23. og 24 mai Årsplanarbeid for kommende barnehageår.

Informasjonshefte

Dette er et lite oppslagshefte med informasjon for nåværende og fremtidige brukere av Bakkehaugen barnehage.

infohefte 2017- 2018 Bakkehaugen barnehage.pdf

Barnehagens åpningstider er fra kl. 6.45 - 16.45