Louise Gawne-Sheridan, danselærer

Louise Gawne-Sheridan har jobbet i kulturskolen siden 2013 (permisjon skoleåret 2017/2018) Louise er utdannet danser og pedagog ved Kate Simmons Dance i England. Hun er spesialisert innenfor klassisk ballett, og er sertifisert eksamenspedagog innenfor Cecchetti metoden. Siden 2008 har hun undervist barn og voksne i dans ved flere danseskoler i Oslo.

Inger Heggenhaugen, danselærer

Inger Heggenhaugen underviser i barnedans, klassisk ballett, jazz og kunstkarusellen.

Hun har jobbet i kulturskolen siden 2007. Inger er fra Nes, danset i mange år ved Ringsaker Ballettskole, og i Ringsakeroperanes oppsetninger før hun tok en treårig utdannelse ved Dansforum, Performing Art School i Gøteborg. En skole med dans, sang og teater, men med hovedvekt på dans i ulike stilarter.

Har undervist i området siden 1996. Jobbet som pedagog ved Hildes Ballettstudio i Hamar i 10 år, hatt koreografi på ulike revyer, show og teateroppsetninger, i Ringsaker Operaens "Den glade enke",  vært mye inn i barnehager, barneskoler, og ungdomsskoler med ulike prosjekter m.m

Linda Prine Frogner, lærer i visuell kunst

Linda Prine Frogner underviser i visuell kunst og har jobbet i kulturskolen siden 2005.

Hun er født og oppvokst i Ontario Canada, og studerte ved Faculty Fine Arts University Manitoba Canada i perioden 1969 - 1971.

Arbeider i tillegg som utøvende billedkunstner. Hun har hatt prosjekter i Ringsaker-skolene siden 1990, har egne utstillinger, og oppdrag fra bl.a. Statens Utdanningskontor, Hedmark fylke, Norges forskningsråd og Ringsaker kommune.

Kari-Ann Børseth, lærer i musikk

Kari-Ann Børseth har jobbet i kulturskolen siden 1995. Kari-Ann har bred bakgrunn fra diverse korps og storband i Vestfold.

Hun har gått på Toneheim Folkehøgskole, og senere studert ved Bergen Musikkonservatorium (Griegakademiet) i 5 år. Kari-Ann har både instrumental- og pedagogikkutdanning, og videreutdanning innen kammermusikk og direksjon.

Hun underviser i messing og dirigerer korps, og har også jobbet ved Kulturskolene i Stange og Gjøvik, samt vært trombonelærer ved vgs på Stange, Gjøvik og Vinstra. I 3 år jobbet hun også som lærer ved Toneheim Folkehøgskole. Kari-Ann jobber i tillegg som freelance musiker i området, blant annet i Hedemarken Symfoniorkester. Hun har deltatt på de fleste oppsetningene til Ringsakeroperaen siden 1995.

Lars Erik Dagfinrud, lærer i slagverk og Kulturskoletimen

Lars Erik Dagfinrud underviser i slagverk og kulturskoletimen, og har jobbet i kulturskolen siden 2012 Han har i en årrekke undervist både på fast basis og på seminarer. Dirigerer Trønderbrazz, et korps for psykisk utviklingshemmede. Jobbet som frilansmusiker både i Trondheim og på Hedemarken, blandt annet i Trondheim Symfoniorkseter og Trondheimsolistene. Har en master i utøvende musikk, solopauke. Lars Erik har stor interesse for slagverkinstrumenter og har bygget opp en anselig samling som brukes jevnlig i slagverkensamble i kulturskolen i Ringsaker.

Tori Erlien-Årva, underviser i fløyte

Tori Erlien-Årva underviser i fløyte. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1999.

Benedicta Gray, underviser i cello

Benedicta Gray underviser i cello og har jobbet i kulturskolen siden 2001. Benedicta er halvt engelsk og halvt kanadisk, og vokste opp i begge land før hun flyttet til USA for å ta en bachelorgrad i musikk med cello som hovedinstrument. Hun har jobbet både i USA og Canada hvor hun har spilt i bl.a. Detroit Symphony, Detroit Jazz Orchestra, Michigan Opera, Columbus Ohio Symphony, Opera Columbus, og var førstecellist ved flere anledninger i Windsor Symphony i Canada. Etter 15 år som profesjonell musiker gikk Benedicta tilbake til universitetet og tok en mastergrad i kunst administrasjon ved Carnegie Mellon University i Pittsburgh USA. Hun jobbet som økonomisjef i teateravdelingen ved Carnegie Mellon University før hun flyttet til Norge i 1997. Benedicta er aktiv musiker i Mjøsområdet, og spiller regelmessig i Hedmark Symfoniorkester, Ringsaker Operaen, Lillehammer opera og Lillehammer Symfoniorkester.

Kristiane Hulleberg, underviser i piano

Kristiane Hulleberg underviser i piano og har jobbet i kulturskolen siden 2004. Kristiane har musikkutdanning fra universitetet i Oslo og Barratt Dues musikkinstitutt, teatervitenskap fra universitetet i Oslo, kulturlinja på Bø distriktshøgskole, og administrasjon og ledelse fra Norges Musikkhøgskole. Jobbet i en periode som rektor ved Aurland Kulturskole, og som kontorleder i stiftelsen Ungdom og Forskning. Hun ble i 2004 engasjert som konsulent og pianopedagog ved Ringaker Kulturskole. Kristiane har i flere år hatt styreverv i Norske musikklæreres landsforbund, og sitter også i styringsgruppa til Ungdommens musikkmesterskap. I tillegg har det vært div. akkompagnements- og samspillsoppgaver gjennom årene.

Merete Høgset, underviser i klarinett og saksofon.

Merete Høgset underviser i klarinett og saksofon. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1996.

Sigrid Jørstad, underviser i piano og akkompagnatør.

Sigrid Jørstad underviser i piano og akkompagnatør. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1999. 

Sigrid er fra Gausdal og bosatt i Hamar. Hun har utdanning i musikkpedagogikk, psykologi og musikkutøving fra Bergen musikkonservatorium og Universitetene i Oslo og Bergen.

Allsidig praksis som musiker og pedagog siden 1988; bl.a. skole- og institusjonskonserter for Rikskonsertene, distriktsmusiker, repetitør ved sceniske verk og Ringsakeroperaen, div. akkompagnementsoppgaver, pedagogisk arbeid ved Askøy kulturskole, Førde kulturskule, Toneheim folkehøgskole, Høgskolen i Hedmark og Ringsaker kulturskole.

Olaf Aasen

Eilert Kolberg, underviser i kontrabass og gitargruppe

Eilert Kolberg underviser i kontrabass og gitargruppe. Han har jobbet i kulturskolen siden 2001

Tommy Nilsen , underviser i el-gitar

Tommy Nilsen underviser i el-gitar, og har jobbet i kultuskolen siden 2010. Tommy er fra Brumunddal, og er gitarist og låtskriver i bandet Sonic Debris som har gitt ut 2 plater. Bandet har turnert i Europa, og planlegger en ny plateinnspilling i løpet av 2013. Har en del freelance erfaring som gitarist i div. prosjekter/studio. Har etter videregående skole div. kurs i studio/lydteknikk.

Magne Otervik, underviser i messing

Magne Otervik underviser i messing, og har jobbet i kulturskolen siden 1996.

Tone Haugen Romtveit, sang, kor og kulturskoletimen

Tone Haugen Romtveit underviser i sang, kor og kulturskoletimen. Hun har jobbet i kulturskolen siden 2011. Tone har sangutdanning fra konservatoriet i Stavanger, Complete Vocal Institute og fra Høgskolen i Telemark. Hun har fordypet seg i jazz og folkemusikk.

Ved siden av undervisningsstillingen på Ringsaker kulturskole, arbeider hun på musikklinja ved Vinstra videregående skole. De siste årene har Tone arbeidet med et utøvende masterstudium i folkemusikk, graden fullføres i juni 2013. Tone skriver også egne låter.

Ann-Elisabeth Rødsjø

Ann-Elisabeth Rødsjø underviser i musikkforskole og messing. Hun har jobbet i kulturskolen siden 2006.

Kristian Tcheshmedjiev, underviser i klarinett og saksofon

Kristian Tcheshmedjiev underviser i klarinett og saksofon. Han har jobbet i kulturskolen siden 2010.