Inger_150x150

Inger Heggenhaugen, dans

Inger Heggenhaugen underviser i barnedans, klassisk ballett, jazz og kunstkarusellen.

Hun har jobbet i kulturskolen siden 2007. Inger er fra Nes, danset i mange år ved Ringsaker Ballettskole, og i Ringsakeroperanes oppsetninger før hun tok en treårig utdannelse ved Dansforum, Performing Art School i Gøteborg. En skole med dans, sang og teater, men med hovedvekt på dans i ulike stilarter.

Har undervist i området siden 1996. Jobbet som pedagog ved Hildes Ballettstudio i Hamar i 10 år, hatt koreografi på ulike revyer, show og teateroppsetninger, i Ringsaker Operaens "Den glade enke",  vært mye inn i barnehager, barneskoler, og ungdomsskoler med ulike prosjekter m.m

Linda_150x150

Linda Prine Frogner, visuell kunst

Linda Prine Frogner underviser i visuell kunst og har jobbet i kulturskolen siden 2005.

Hun er født og oppvokst i Ontario Canada, og studerte ved Faculty Fine Arts University Manitoba Canada i perioden 1969 - 1971.

Arbeider i tillegg som utøvende billedkunstner. Hun har hatt prosjekter i Ringsaker-skolene siden 1990, har egne utstillinger, og oppdrag fra bl.a. Statens Utdanningskontor, Hedmark fylke, Norges forskningsråd og Ringsaker kommune.

Kari Ann_150x150

Kari-Ann Børseth, messing og direksjon

Kari-Ann Børseth har jobbet i kulturskolen siden 1995. Kari-Ann har bred bakgrunn fra diverse korps og storband i Vestfold.

Hun har gått på Toneheim Folkehøgskole, og senere studert ved Bergen Musikkonservatorium (Griegakademiet) i 5 år. Kari-Ann har både instrumental- og pedagogikkutdanning, og videreutdanning innen kammermusikk og direksjon.

Hun underviser i messing og dirigerer korps, og har også jobbet ved Kulturskolene i Stange og Gjøvik, samt vært trombonelærer ved vgs på Stange, Gjøvik og Vinstra. I 3 år jobbet hun også som lærer ved Toneheim Folkehøgskole. Kari-Ann jobber i tillegg som freelance musiker i området, blant annet i Hedemarken Symfoniorkester. Hun har deltatt på de fleste oppsetningene til Ringsakeroperaen siden 1995.

Lars Erik_150x150

Lars Erik Dagfinrud, slagverk

Lars Erik Dagfinrud underviser enetimer og prosjekter i slagverk, og har jobbet i kulturskolen siden 2012. Han har en master i utøvende musikk fra NTNU Institutt for musikk med solopauke som fordypning. I tillegg har han en bachelor i utøvende slagverk og PPU fra samme sted. Brukes flittig som frilansmusiker i tillegg til også å være slagverklærer i Hamar kulturskole. 

Er også produsent og informasjon- og mediaansvarlig i kulturskolen. 

Tori_150x150

Tori Erlien-Årva, fløyte (permisjon)

Tori Erlien-Årva underviser i fløyte. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1999.

BenedictaG_150x150

Benedicta Gray, cello

Benedicta Gray underviser i cello og har jobbet i kulturskolen siden 2001. Benedicta er halvt engelsk og halvt kanadisk, og vokste opp i begge land før hun flyttet til USA for å ta en bachelorgrad i musikk med cello som hovedinstrument. Hun har jobbet både i USA og Canada hvor hun har spilt i bl.a. Detroit Symphony, Detroit Jazz Orchestra, Michigan Opera, Columbus Ohio Symphony, Opera Columbus, og var førstecellist ved flere anledninger i Windsor Symphony i Canada. Etter 15 år som profesjonell musiker gikk Benedicta tilbake til universitetet og tok en mastergrad i kunst administrasjon ved Carnegie Mellon University i Pittsburgh USA. Hun jobbet som økonomisjef i teateravdelingen ved Carnegie Mellon University før hun flyttet til Norge i 1997. Benedicta er aktiv musiker i Mjøsområdet, og spiller regelmessig i Hedmark Symfoniorkester, Ringsaker Operaen, Lillehammer opera og Lillehammer Symfoniorkester.

Kristiane_150x150

Kristiane Hulleberg, piano

Kristiane Hulleberg underviser i piano og har jobbet i kulturskolen siden 2004. Kristiane har musikkutdanning fra universitetet i Oslo og Barratt Dues musikkinstitutt, teatervitenskap fra universitetet i Oslo, kulturlinja på Bø distriktshøgskole, og administrasjon og ledelse fra Norges Musikkhøgskole. Jobbet i en periode som rektor ved Aurland Kulturskole, og som kontorleder i stiftelsen Ungdom og Forskning. Hun ble i 2004 engasjert som konsulent og pianopedagog ved Ringaker Kulturskole. Kristiane har i flere år hatt styreverv i Norske musikklæreres landsforbund, og sitter også i styringsgruppa til Ungdommens musikkmesterskap. I tillegg har det vært div. akkompagnements- og samspillsoppgaver gjennom årene.

Merete_150x150

Merete Høgset, klarinett, saksofon og direksjon

Merete Høgset underviser i klarinett og saksofon, enetimer og i prosjekter. Hun dirigerer også korps. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1996. 

Hun er også produsent og informasjon- og mediaansvarlig i kulturskolen. 

Sigrid_150x150

Sigrid Jørstad, piano og akkompagnatør.

Sigrid Jørstad underviser i piano og akkompagnatør. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1999. 

Sigrid er fra Gausdal og bosatt i Hamar. Hun har utdanning i musikkpedagogikk, psykologi og musikkutøving fra Bergen musikkonservatorium og Universitetene i Oslo og Bergen.

Allsidig praksis som musiker og pedagog siden 1988; bl.a. skole- og institusjonskonserter for Rikskonsertene, distriktsmusiker, repetitør ved sceniske verk og Ringsakeroperaen, div. akkompagnementsoppgaver, pedagogisk arbeid ved Askøy kulturskole, Førde kulturskule, Toneheim folkehøgskole, Høgskolen i Hedmark og Ringsaker kulturskole.

Olaf_150x150

Olaf Aasen, fiolin

Olaf Aasen er inspektør og underviser i fiolin.

Eilert_150x150

Eilert Kolberg, kontrabass og gitargruppe

Eilert Kolberg underviser i kontrabass og gitargruppe. Han har jobbet i kulturskolen siden 2001

Tommy_150x150

Tommy Nilsen, el-gitar, el-bass og band

Tommy Nilsen underviser i el-gitar, og har jobbet i kultuskolen siden 2010. Tommy er fra Brumunddal, og er gitarist og låtskriver i bandet Sonic Debris som har gitt ut 2 plater. Bandet har turnert i Europa, og planlegger en ny plateinnspilling i løpet av 2013. Har en del freelance erfaring som gitarist i div. prosjekter/studio. Har etter videregående skole div. kurs i studio/lydteknikk.

Magne_150x150

Magne Otervik, messing og direksjon

Magne Otervik underviser i messing, og har jobbet i kulturskolen siden 1996.

Tone_150x150

Tone Haugen Romtveit, sang og kor

Tone Haugen Romtveit underviser i sang, kor og kulturskoletimen. Hun har jobbet i kulturskolen siden 2011. Tone har sangutdanning fra konservatoriet i Stavanger, Complete Vocal Institute og fra Høgskolen i Telemark. Hun har fordypet seg i jazz og folkemusikk.

Ved siden av undervisningsstillingen på Ringsaker kulturskole, arbeider hun på musikklinja ved Vinstra videregående skole. De siste årene har Tone arbeidet med et utøvende masterstudium i folkemusikk, graden fullføres i juni 2013. Tone skriver også egne låter.

Kristian_150x150

Kristian Tcheshmedjiev, klarinett og saksofon

Kristian Tcheshmedjiev underviser i klarinett og saksofon. Han har jobbet i kulturskolen siden 2010.

Ann-Elisabeth

Ann-Elisabeth Rødsjø, musikalsk forskole

Ann-Elisabeth Rødsjø underviser i musikkforskole og messing. Hun har jobbet i kulturskolen siden 2006.

Andreas

Andreas Hamre, gitar og ukulele

Siri

Siri Johannesen, visuell kunst

Kari

Kari Aasmoe, musikkpedagog

Agnethe

Agnethe Sperre Sørlien, fløyte (vikar)

Frida

Frida Vorgaard, dans

Quan_150x150

Quanlon Dehng, teater (permisjon)

Glenn Terje

Glenn Terje Nordengen, teater (vikar)