Inger_150x150

Inger Heggenhaugen, permisjon

Inger Heggenhaugen underviser i barnedans, klassisk ballett, jazz og kunstkarusellen.

Hun har jobbet i kulturskolen siden 2007. Inger er fra Nes, danset i mange år ved Ringsaker Ballettskole, og i Ringsakeroperanes oppsetninger før hun tok en treårig utdannelse ved Dansforum, Performing Art School i Gøteborg. En skole med dans, sang og teater, men med hovedvekt på dans i ulike stilarter.

Har undervist i området siden 1996. Jobbet som pedagog ved Hildes Ballettstudio i Hamar i 10 år, hatt koreografi på ulike revyer, show og teateroppsetninger, i Ringsaker Operaens "Den glade enke",  vært mye inn i barnehager, barneskoler, og ungdomsskoler med ulike prosjekter m.m

Linda_150x150

Linda Prine Frogner, visuell kunst

Linda Prine Frogner underviser i visuell kunst og har jobbet i kulturskolen siden 2005.

Hun er født og oppvokst i Ontario Canada, og studerte ved Faculty Fine Arts University Manitoba Canada i perioden 1969 - 1971.

Arbeider i tillegg som utøvende billedkunstner. Hun har hatt prosjekter i Ringsaker-skolene siden 1990, har egne utstillinger, og oppdrag fra bl.a. Statens Utdanningskontor, Hedmark fylke, Norges forskningsråd og Ringsaker kommune.

Kari Ann_150x150

Kari-Ann Børseth, messing og direksjon

Kari-Ann Børseth har jobbet i kulturskolen siden 1995. Kari-Ann har bred bakgrunn fra diverse korps og storband i Vestfold.

Hun har gått på Toneheim Folkehøgskole, og senere studert ved Bergen Musikkonservatorium (Griegakademiet) i 5 år. Kari-Ann har både instrumental- og pedagogikkutdanning, og videreutdanning innen kammermusikk og direksjon.

Hun underviser i messing og dirigerer korps, og har også jobbet ved Kulturskolene i Stange og Gjøvik, samt vært trombonelærer ved vgs på Stange, Gjøvik og Vinstra. I 3 år jobbet hun også som lærer ved Toneheim Folkehøgskole. Kari-Ann jobber i tillegg som freelance musiker i området, blant annet i Hedemarken Symfoniorkester. Hun har deltatt på de fleste oppsetningene til Ringsakeroperaen siden 1995.

Lars Erik_150x150

Lars Erik Dagfinrud, slagverk

Lars Erik Dagfinrud underviser enetimer og prosjekter i slagverk, og har jobbet i kulturskolen siden 2012. Han har en master i utøvende musikk fra NTNU Institutt for musikk med solopauke som fordypning. I tillegg har han en bachelor i utøvende slagverk og PPU fra samme sted. Brukes flittig som frilansmusiker i tillegg til også å være slagverklærer i Hamar kulturskole. 

Er også produsent og informasjon- og mediaansvarlig i kulturskolen. 

Tori_150x150

Tori Erlien-Årva, fløyte

Tori Erlien-Årva underviser i fløyte. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1999.

BenedictaG_150x150

Benedicta Gray, cello

Benedicta Gray underviser i cello og har jobbet i kulturskolen siden 2001. Benedicta er halvt engelsk og halvt kanadisk, og vokste opp i begge land før hun flyttet til USA for å ta en bachelorgrad i musikk med cello som hovedinstrument. Hun har jobbet både i USA og Canada hvor hun har spilt i bl.a. Detroit Symphony, Detroit Jazz Orchestra, Michigan Opera, Columbus Ohio Symphony, Opera Columbus, og var førstecellist ved flere anledninger i Windsor Symphony i Canada. Etter 15 år som profesjonell musiker gikk Benedicta tilbake til universitetet og tok en mastergrad i kunst administrasjon ved Carnegie Mellon University i Pittsburgh USA. Hun jobbet som økonomisjef i teateravdelingen ved Carnegie Mellon University før hun flyttet til Norge i 1997. Benedicta er aktiv musiker i Mjøsområdet, og spiller regelmessig i Hedmark Symfoniorkester, Ringsaker Operaen, Lillehammer opera og Lillehammer Symfoniorkester.

Kristiane_150x150

Kristiane Hulleberg, piano

Kristiane Hulleberg underviser i piano og har jobbet i kulturskolen siden 2004. Kristiane har musikkutdanning fra universitetet i Oslo og Barratt Dues musikkinstitutt, teatervitenskap fra universitetet i Oslo, kulturlinja på Bø distriktshøgskole, og administrasjon og ledelse fra Norges Musikkhøgskole. Jobbet i en periode som rektor ved Aurland Kulturskole, og som kontorleder i stiftelsen Ungdom og Forskning. Hun ble i 2004 engasjert som konsulent og pianopedagog ved Ringaker Kulturskole. Kristiane har i flere år hatt styreverv i Norske musikklæreres landsforbund, og sitter også i styringsgruppa til Ungdommens musikkmesterskap. I tillegg har det vært div. akkompagnements- og samspillsoppgaver gjennom årene.

Merete_150x150

Merete Høgset, klarinett, saksofon og direksjon

Merete Høgset underviser i klarinett og saksofon, enetimer og i prosjekter. Hun dirigerer også korps. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1996. 

Hun er også produsent og informasjon- og mediaansvarlig i kulturskolen. 

Sigrid_150x150

Sigrid Jørstad, piano og akkompagnatør.

Sigrid Jørstad underviser i piano og akkompagnatør. Hun har jobbet i kulturskolen siden 1999. 

Sigrid er fra Gausdal og bosatt i Hamar. Hun har utdanning i musikkpedagogikk, psykologi og musikkutøving fra Bergen musikkonservatorium og Universitetene i Oslo og Bergen.

Allsidig praksis som musiker og pedagog siden 1988; bl.a. skole- og institusjonskonserter for Rikskonsertene, distriktsmusiker, repetitør ved sceniske verk og Ringsakeroperaen, div. akkompagnementsoppgaver, pedagogisk arbeid ved Askøy kulturskole, Førde kulturskule, Toneheim folkehøgskole, Høgskolen i Hedmark og Ringsaker kulturskole.

Olaf_150x150

Olaf Aasen, fiolin

Olaf Aasen er inspektør og underviser i fiolin.

Eilert_150x150

Eilert Kolberg, kontrabass og gitargruppe

Eilert Kolberg underviser i kontrabass og gitargruppe. Han har jobbet i kulturskolen siden 2001

Tommy_150x150

Tommy Nilsen, el-gitar, el-bass og band

Tommy Nilsen underviser i el-gitar, og har jobbet i kultuskolen siden 2010. Tommy er fra Brumunddal, og er gitarist og låtskriver i bandet Sonic Debris som har gitt ut 2 plater. Bandet har turnert i Europa, og planlegger en ny plateinnspilling i løpet av 2013. Har en del freelance erfaring som gitarist i div. prosjekter/studio. Har etter videregående skole div. kurs i studio/lydteknikk.

Magne_150x150

Magne Otervik, messing og direksjon

Magne Otervik underviser i messing, og har jobbet i kulturskolen siden 1996.

Tone_150x150

Tone Haugen Romtveit, sang og kor

Tone Haugen Romtveit underviser i sang, kor og kulturskoletimen. Hun har jobbet i kulturskolen siden 2011. Tone har sangutdanning fra konservatoriet i Stavanger, Complete Vocal Institute og fra Høgskolen i Telemark. Hun har fordypet seg i jazz og folkemusikk.

Ved siden av undervisningsstillingen på Ringsaker kulturskole, arbeider hun på musikklinja ved Vinstra videregående skole. De siste årene har Tone arbeidet med et utøvende masterstudium i folkemusikk, graden fullføres i juni 2013. Tone skriver også egne låter.

Kristian_150x150

Kristian Tcheshmedjiev, klarinett og saksofon

Kristian Tcheshmedjiev underviser i klarinett og saksofon. Han har jobbet i kulturskolen siden 2010.

Ann-Elisabeth

Ann-Elisabeth Rødsjø, musikalsk forskole

Ann-Elisabeth Rødsjø underviser i musikkforskole og messing. Hun har jobbet i kulturskolen siden 2006.

Andreas

Andreas Hamre, gitar og ukulele

Siri

Siri Johannesen, visuell kunst

Kari

Kari Aasmoe, musikkterapeut

Agnethe

Agnethe Sperre Sørlien, direksjon

Frida

Frida Vorgaard, dans

Quanlon Dehng, teater (permisjon)

Glenn Terje

Glenn Terje Nordengen, teater (vikariat)

Guro Kristiansen, dans (vikariat)