På mentorkvelden får du møte våre profesjonelle veiledere og hilse på husbandet. Har du allerede klart et innslag kan du få øve på dette sammen med dem. Eller du kan få gode råd og ideer på  mulige innslag. Du får også møte andre som skal være med på UKM, og våre unge arrangører stiller med pauseaktiviteter. I tillegg serverer vi kveldsmat foran peisen.  

Frister dette? Dette trenger du å gjøre:
Møt opp på Prøysenhuset mandag 27. november kl. 17.00! ​Arrangementet er gratis!

Det er fint om du har tenkt litt over hvilken kategori du ønsker å stille i (se kategoriene på påmeldingssiden) og kanskje har ideer om et konkret innslag. Men det er også lov å komme helt uforberedt.

Hva er UKM?
Det er en møteplass for ungdom som driver med kultur. Her kan du vise frem det du brenner for, og alle kulturelle uttrykk er velkomne, enten det er sang, musikk, fotokunst, cosplay eller dans. Det er også mulig å være med som arrangør. Les mer her!

Hva er UMK Ringsaker?
Fredag 2. februar 2018 er det klart for en stor forestilling på Prøysenhuset hvor alle som har meldt seg på UKM får vist fram sine bidrag. I forkant av forestillingene tilbyr vi tre mentorkvelder hvor man får veiledning og råd fra mentorer, øver med husbandet og blir kjent med de andre deltakerne. Vårt ønsker er at UKM skal bli en god opplevelse for alle som deltar!

Hvordan melde jeg meg på UKM?
Du melder deg på via UKMs nettside. Der velger du den kategorien som passer best for deg:
https://ukm.no/ringsaker/

Sosiale medier
Følg UKM Ringsaker på sosiale medier:
Facebook: UKM Ringsaker
Instagram: ukmringsaker
Snap Chat: Ringsakerukm

Har du spørsmål, kontakt kulturrådgiver Rebekka Joswig, rjw@ringsaker.kommune.no