Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det er FAU og den enkelte skole som sender inn skolens 17. mai-program til kommunen for publisering på nett. Vi tar forbehold om programendringer.

Husebyparken i Brumunddal

08:00:
Tradisjonelt 17. mai-program i Husebyparken, starter med flaggheising.

Moelv skole

17. mai-program Moelv

08.00:

• Minnestund ved Smestadbautaen
  • Flaggheising, kransenedleggelse og tale av elever ved 9.trinn på Moelv Ungdomsskole. Moelv Skolemusikkorps/Ringsaker Janitsjar spiller.

08.00:

• Moelv sykehjem (tidligere Ringsaker bo)
  • Flaggheising. Moelv Skolemusikkorps/
  • Ringsaker Janitsjar spiller.

08.45:

• Kransnedleggelse ved Ringsaker kirke
  • Tale ved 5.trinn ved Moelv skole.
  • Ringsaker Janitsjar spiller.

09.15:

• 17. mai-gudstjeneste i Ringsaker kirke
  • Sokneprest Marta Axner Ims og organist Roger Andreassen.

11.30:

• Oppstilling av barnetog, Herredshuset.
  • Moelv Skolemusikkorps/Ringsaker Janitsjar spiller.

12.00: Barnetog

Toget går opp Åsmarkvegen, inn Jensstuvegen og ned til Moelv sykehjem (tidligere Ringsaker bo). Her blir det et opphold før toget fortsetter Storgata gjennom sentrum, inn porten på Mo gård og videre til Moelv skole.

15.15:
Veteranbilparade
Alle typer veterankjøretøy og nyere entusiastkjøretøy er velkomne til å delta. Oppmøte på pendlerparkeringa v/E6 kl. 14.45-15.10. Lengden er 15 km og turen tar ca 35 minutter. Paraden foregår på veger rundt omkring i Moelv.
Se Facebook for mer informasjon.

Arrangement ved Moelv skole

• Tale for dagen av elever fra 7. trinn på Moelv skole og av Trine-Lill Sveen Simensen, leder for 17.mai-komiteen.
  • Medaljeutdeling for Moelv Skolemusikkorps.
  • 17. mai-sanger.
  • Leker og aktiviteter for barn.

Moelv Skolemusikkorps står for salg av kaffe, kaker, is, pølser og mineralvann i og utenfor Moelv skole. Toaletter inne på skolen.

Vi tar kontanter og Vipps

Russetoget

15.00:

Russetoget følges av korps og bilkortesje fra Ringsaker videregående skole, ned Berger Langmoens vegg, Miljøgata og videre til teatersalen.