Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
29. mai kl. 07:26

Koronavirus og vårflom

Ringsaker kommune har satt krisestab som følge av det pågående utbruddet av koronavirus. Les mer om koronasituasjonen.

Ringsaker kommune har satt begrenset krisestab i forbindelse med den varslede vårflommen. Les om vårflom og flomsikring.

 

Les mer... clear
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Skolefritidsordning (SFO)

Skolefritidsordningen er et omsorgs- og fritidstilbud utover den obligatoriske skoledagen for barn i 1.-4. klasse og for funksjonshemmede barn i 1. til 7. klasse.
Skolefritidsordningen i Ringsaker skal være en pedagogisk tilrettelagt virksomhet. Den skal inngå som en naturlig del av skolens øvrige virksomhet og bidra til helhet og sammenheng i barnas hverdagsliv gjennom nært samarbeid mellom hjem, skole og lokalsamfunn.
Tilbudet skal være med å dekke barnas behov for tilsyn, omsorg, vennskap, fellesskap, lek og aktiviteter i samspill med jevnaldrende og voksne i barnas nærmiljø.
SFO holder til i nybygget, vi har eget kjøkken, rommene brukes også av klasser i skoletiden. Gymsalen som ligger like ved, brukes jevnlig av SFO, men mest i vinterhalvåret. Vi har også mulighet for å bruke datamaskiner, sløydsal og skolekjøkken.
Uteområdet er stort og variert, og gir mange muligheter til lek og utfoldelse. Bl.a. fotball, håndball, basket, ishockey, akebakker, lysløype, husker, sandkasse, snekring og klatrestativ.

Pr. 1. oktober 2019 er det 10 barn som benytter seg av SFO-tibudet. Åpningstidene er fra 7.00 -16.30 på hverdager. SFO holder åpent i skolens ferier. Unntaket er jule - og påskeukene, samt hele juli måned som det er feriestengt.

SFO

SFO

Skjema

Prisregulativ