17. februar 2012 byr «Vinternatt på Mjøsisen» på artister med tilhørighet til innlandet og Mjøsa. Intensjonen er som sist å forene de fem Mjøsbyene i en felles konsert. 
 
Unik opplevelse
I likhet med årets Vinternatt på Mjøsisen blir også neste års arrangement en helt spesiell opplevelse. 
- Vi har fått til en fantastisk sammensetning av artister. På konserten får man oppleve Narum, Guren Hagen, Frida Ånnevik og Knut Anders Sørum. Narum og noen flere musikere vil være backingband for de andre artistene, sier Berteig.  
- Og så er det jo ganske spesielt å tenke på at man arrangerer konsert og middagsservering for tusen personer på en arena som ikke finnes, sier han, og demonstrerer hvor på vannet fjorårets scene og serveringstelt lå plassert.
 
Gourmet buffet på isen
Det er Paa Bordet som inviterer til en smaksopplevelse av de sjeldne i det som kanskje er verdens største restaurant på is.
- I februar skal vi serverer en stor buffet med kortreist mat, i stor grad basert på edelgris produsert på Hedmarken. Det blir også dessert med sjokolademousse, pasjonsfrukt-fromasj og fløtepudding. Maten skal bli en opplevelse i seg selv, forteller Ingar Holter fra Paa Bordet.
 
Mjøsa er samarbeidsarena
Norwegian Skating Festival er utgangspunktet for arrangementet.
- Selve skøyteløpene vil gå der isen er best på det aktuelle tidspunktet, men Moelv vil være base for arrangementet slik at alle må innom der, sier Berteig, som opplyser om at «Vinternatt på Mjøsisen» arrangeres i samarbeid med Moelv Musikkforum og  Norwegian Skating Festival. 
- Vi håper publikum kommer fra hele Mjøsregionen. Dette er en unik opplevelse for oss alle, avslutter Berteig.
 
Billetter til konserten
Salg av billetter til konserten og matopplevelsen vil bli via Billettservice. Billettsalget starter i godt tid før jul så her kan mange sikre seg årets flotteste julegave til kona eller mannen.
 
Konsert kr 200,-
Konsert + matbuffet kr 495,-