Ifølge Difi er det sjelden en kommune har en så radikal forbedring i løpet av ett år. Kommunens nettside fikk i fjor to stjerner i vurderingen.

Høyeste karakter
Etter lansering av en helt ny og mer brukervennlig nettside oppnår Ringsaker kommune nå høyeste karakter på Difis skala.
- Våre dyktige medarbeidere har lagt ned et meget godt stykke arbeid for å utvikle Ringsaker kommunes nye nettside til det den har blitt, forteller rådmann Jørn Strand.

Kvalitetsstempel
- Nettsiden er tatt godt i mot av våre innbyggere og brukerne av kommunens tjenester. Det er selvfølgelig ekstra hyggelig å få så høy score av Difi – det ser vi som en objektiv bekreftelse og et kvalitetsstempel. Dette motiverer og framover vil vi fortsatt satse friskt for å utvikle siden vår ytterligere, sier rådmannen.
Også nettredaktør Cecilie Hoe og kommunikasjonsrådgiver Ingebjørg Myrstad-Nilsen er fornøyd med resultatet, og mener det danner et godt grunnlag for det videre arbeidet.
- For oss er det viktig å jobbe kontinuerlig med å kvalitetssikre og forbedre siden slik at den til en hver tid er mest mulig brukervennlig.