Bransjetreffet arrangeres i et samarbeid mellom næringsavdelingen og kultur og fritid.
- Det er første gang i historien at vi samler næringsdrivende innen dette området, og interessen har vært stor, sier Karlsen. 
 
Styrke næringen
Målet med bransjetreffet er å gi aktørene innen kultur- og opplevelsesnæringen en arena der de kan utveksle erfaringer med kolleger innen bransjen. Samtidig settes det fokus på suksessfaktorene i denne typen næring.
- Et sentralt spørsmål som vil bli diskutert er hvordan man lykkes, og hva det egentlig vil si å lykkes. Vi har fått med oss Øystein Rudi, som kommer for å dele sine erfaringer som musiker, artist, arrangør og vert på Rudi Gård i Sør-Fron, opplyser avdelingsleder for allmennkultur, Solbjørg Tveiten. 
 
Mange aktive
I Ringsaker er det nærmere 100 ulike bedrifter innen kultur- og opplevelsesnæringen. Blant disse er alt fra enkeltmannsforetak til større aksjeselskaper og offentlig finansierte foretak. Spennvidden er stor, og omfatter kategoriene matkultur, scenekunst, produktutvikling, arrangør og arena.
- Mange av utfordringene disse næringsdrivende støter på er kjent fra andre bransjer også. Vårt ønske er å bidra til å styrke kultur- og opplevelsesnæringene i Ringsaker, avslutter næringsrådgiver Heidi T. Karlsen. 
 
Ønsker du å melde deg på?
Påmelding til næringsrådgiver Heidi T. Karlsen på tlf. 62 33 54 11 / 916 26 968 eller e-post heidi.karlsen@ringsaker.kommune.no. Ingen deltakeravgift. Bransjetreffet holdes i Teatersalen i Brumunddal 11. januar kl. 16.00.