Alt fra opera til atletklubb, politiske ungdomspartier og 4H viste seg frem for ungdomsskoleelevene. Tirill Syslak og venninnene håper aktivitetsdagen blir en fast tradisjon.
- Her får vi se utvalget av aktiviteter som finnes og vite mer om hva de enkelte driver med, sier hun.

Mer aktiv ungdom
Det er ledelsen ved ungdomsskolen som sammen med kultur og fritid arrangerte aktivitetsdagen. Bakgrunnen er et ønske om at ungdom skal bli mer aktiv. 
- Skolen har sett en tendens til at ungdom sitter mer foran skjermen. Samtidig opplever vi at de som er aktive er flinkere til å organisere dagene sine. Vi ønsker å vise ungdom det vanvittige mangfoldet av aktiviteter vi har her i Ringsaker, sier assisterende rektor Tommy Mikkelsen.
 
Motorikk og motor
Jonas Granum (14) fikk vise sine medelever hva han aller helst gjør på fritiden. Med mopeden mellom beina utfordrer han både balanse og motorikk med trialkjøring hos Brumunddal motor- og aktivitetssenter.
- Jeg er veldig glad i motor og veldig fornøyd med at det finnes et slikt tilbud. At det er gratis gjør det enda bedre, sier Granum.
 
Det er første gang lag og foreninger har fått en egen aktivitetsdag og rekrutteringsarena på skolen. Kari Benum hos kultur og fritid er åpen for at aktivitetsdagen kan bli en tradisjon.
- Synes elevene og aktørene at dette gir mening gjør vi tilsvarende på andre skoler, forteller Benum.