- Vi er glade for å kunne tilby dette showet, og synes det er stor stas at Julelatter kommer til Ringsaker, sier tettstedsutvikler Monica Olsen i Ringsaker kommune.  
 
Onkel Børre
Gustav Nilsen er parodikeren med de mange stemmene: Petter Stordalen, Drillo, Aune Sand, Jostein Pedersen og Morten Harket er kanskje blant de mest kjente. Dessuten er han mannen bak figuren Onkel Børre på NRK P1, med en stemme som minner ganske så mye om Alf Prøysen. Gustav er også en dyktig sanger og har blant annet deltatt i Beat for Beat en rekke ganger. Paul Håvard Østby er tekstforfatter og standup-komiker og reiser landet rundt for å more bedrifter med morsomme foredrag og show. Han har også skrevet bok og teater samt vært programleder på TV.
 
Med onkel Børres umiskjennelige Prøysen-takter burde det være mulig å komme i god julstemning med dette showet. Her blir det parodier og standup i fin blanding med masse musikk og garantert et show med masse trøkk!
 
Urbane Totninger
Med i Julelatter er også de fantastiske musikerne Torbjørn Dyrud og Jon Anders Narum. Alle disse fire finner man hver sommer på Kapp, i sommershowet Urbane Totninger, som i løpet av få år har vokst seg til å bli en av de to største sommershowene i Norge. 
 
Ellers har Nilsen og Østby stått bak påskekrim og spalten Morgenfuglene på P4, de har vært med i panelet til 20 spørsmål på NRK og de har kommet seg på hitllistene både med rap og med sin egen VM-låt.