Tirsdag 20. november kl. 19.00 ønsker hun å dele sin begeistring og kunnskap på biblioteket i Brumunddal. Der vil hun demonstrere hvordan et godt måltid enkelt kan lages fra bunnen av. 
- Å sitte ned rundt et bord, tenne levende lys og spise hjemmelaget fiskegrateng på en tirsdag gir meg mer glede og mening enn å spise på den flotteste restaurant, sier Charlotte Mohn.

Vil gi bedre matvaner
Tidligere har hun jobbet på alt fra ærverdige restauranter til de mest funky restaurantbarer, vært frontfigur i reklamene til matprat.no, programleder i TV-serien Jenter på hjul og gitt ut boka «Med natur på menyen». Nå har hun tatt pause fra gourmetkjøkkenet og har en ambisjon om å gi oss alle bedre matvaner.
- Jeg vil at folk skal tørre å ta tiden litt tilbake, lage mer mat fra bunnen av og vite hva man putter i seg. Både barn og voksne fortjener sunn mat, sier Mohn.
 
Arrangementet er et samarbeid mellom biblioteket og servicesentret. Biblioteksjef Mette Westgaard og leder av servicesentret Gerd Anne Ansnes gleder seg til forfatterbesøket. 
- Dette blir et skikkelig inspirasjonsforedrag med konkrete tips til hvordan du enkelt kan lage god og sunn mat. Vi håper det appellerer til mange, sier de.