Formannskapet bestemte i slutten av januar at Ringsaker kommune skal gå i gang med et femårig markedsføringsprosjekt som skal gjøre kommunen mer synlig utenfor egen region. I den forbindelse ansetter man en markedssjef til å koordinere arbeidet. Stillingen er nå utlyst – både tradisjonelt og for kommunen ganske så utradisjonelt. 
 
Film som skal friste
- Vi har laget en kort film der rådmannen presenterer stillingen og de markedssjefen skal jobbe sammen med. I tillegg sier vi litt om hva Ringsaker har å by på innenfor de tre satsingsområdene bosted, reisemål og næring, forklarer Thomassen.
Filmen er lagt på kommunens You Tube-side og vil spres via sosiale medier, nettsiden og selve stillingsutlysningen.
 
Stiller med topplue
Tirsdag 5. februar er kommunikasjonsrådgiver Ingebjørg Myrstad-Nilsen og nettredaktør Cecilie Hoe i Oslo og synliggjør stillingen.
- Vi så en mulighet til å nå målgruppen vår direkte, og tok kontakt med arrangørene bak Social Media Days som samler flere hundre fagfolk på Latter i Oslo. Stillingen vil bli nevnt fra scenen, og konferansieren vil oppfordre publikum til å ta kontakt med oss. Vi stiller for øvrig i topplue slik at folk skal kjenne oss igjen, forteller Hoe.
 
Videre bruk?
Strategisjef Alf Thomassen er spent på om det å tenke nytt gjør at man når ut til søkere som ellers ikke ville fattet interesse.
- Etter ansettelsesprosessen er over må vi vurdere om denne måten å rekruttere på er noe vi skal videreføre på andre utvalgte stillinger i kommunen, sier Thomassen.