Bjørg Mykløy kommer fra stillingen som markedssjef i ViteaLab, hvor hun har ansvar for dialog og kundeutvikling for VitaePro. 
 
10 år i Telenor
Etter siviløkonomstudiet med spesialisering i markedsføringsledelse fikk Mykløy jobb i Telenor, hvor hun blant annet var avdelingsleder for markedsstyring med ansvar for markedsplan i privatkundesegmentet og gjennomføring av aktiviteter i alle kanaler. Der jobbet hun i ti år, før hun gikk over til rådgivende salg i DirektMedia. For tre år siden startet hun i ViteaLab.
- Jeg har erfaring fra det meste innen markedsføringsfaget – fra planlegging av markedsstrategi til taktisk og operativ gjennomføring av kampanjer og tiltak knyttet til strategien, forteller Mykløy.
 
Viktig brikke
Ansettelsen av en markedssjef er en viktig brikke i utviklingen av en strategi der en strukturerer, samordner og profesjonaliserer markedsføringsarbeidet til kommunen, og Mykløy får en sentral rolle i det femårige markedsføringsprosjektet som formannskapet i januar vedtok å igangsette. 
- Vi er veldig glade for å få Bjørg med på laget. Hun har tung markedsbakgrunn og kan vise til gode resultater. Vi ser frem til å jobbe sammen med henne og til å komme i gang med utvikling av en helhetlig markedsføringsstrategi og målrettede kampanjer, sier rådmann Jørn Strand.
 
Kjenner kommunen
Mykløy bor i dag på Jessheim, men kjenner kommunen godt etter å ha bodd i Brumunddal i ungdomsårene. 
- Her ligger alt til rette for et aktivt liv, med sjarmerende bygderomantikk, yrende handelsgater, sjøliv ved Mjøsa og milevis med skiløyper og turstier på fjellet. Nå skal jeg også bli ringsaksokning igjen, og tar familien med meg og flytter tilbake, forteller hun.
 
Film tente gnist
Stillingen som markedssjef ble utlyst i starten av februar, og for å vekke interessen hos potensielle søkere brukte kommunen blant annet film som virkemiddel. Filmen tente en ekstra gnist i Mykløy.
- Jeg har ikke sett denne typen rekrutteringsfilmer før, så den var helt klart en nyskapende og artig interessevekker. Må også si at det var en entusiastisk gjeng som presenterte kommunen og dens ambisjoner. Jeg kjente med en gang at disse menneskene ville jeg jobbe sammen med, her hadde jeg lyst til å være med og bidra, sier Mykløy, som starter i stillingen 1. august.