Det er kommunene Ringsaker, Hamar, Løten og Stange som sammen lanserer den nye kartløsningen for mobile enheter. Appen gir tilgang til kommunens kartinformasjon hele døgnet og nærmest uansett hvor du er.

Oppdateres daglig
- Kartene oppdateres hver eneste dag, og byggesaker som godkjennes en dag ligger i kartene dagen etter. Det samme gjelder reguleringssaker og oppmålingssaker, forteller kart- og byggesakssjef Atle Ruud.
De fire kommunene har tro på at dette vil være en nyttig tjeneste ikke bare for politikere og kommunalt ansatte, men også for utbyggere, planleggere og håndverkere som aktivt bruker kommunens kart ute i «felten». I
- tillegg er det nok mange innbyggere som kan ha nytte av denne tjenesten som gjør at man raskt finner relevant situasjon for sin egen eiendom og området man bor i, forklarer Ruud.

Er gratis
Du kan velge om appen skal vise vanlig kart eller flyfoto. GPS i nettbrettet eller mobiltelefonen viser hvor du er plassert, og du kan enkelt beregne kjørerute til en angitt adresse hvor som helst i Norge. Den nye appen kan lastes ned gratis til både Android og iOS (iPad/iPhone). Navnet på appen er kommunekart.

Les mer om appen her