Kveldens vert og pianist er Roger Andreassen, og han vil geleide publikum igjennom kveldens musikalske og kulinariske retter. Det er første gang bibliotek, mat og opera presenteres sammen i Moelv, men liknende arrangement har vært holdt under byfest i Brumunddal tidligere med stor suksess.

Italiensk mat og musikk
Ingerine Amundsen fra Lier gård står for serveringen av en fireretters italiensk meny.

- Vi begynner med en kald forrett, går over til pastasalat med grillet paprika etterfulgt av kalvestek med aiolipoteter og grønn salat, før vi runder av måltidet med panna cotta di Lier, forteller hun.

De musikalske innslagene er det RingsakerOperaen ved Anna Otervik som står for, og det er repertoir fra høstens operaoppsetning Viva Verdi som står på programmet. Hun spiller en aldrende diva som har mislyktes som operasanger, og som er ganske vanskelig å ha med å gjøre.

- Underholdningsverdien for sånne mislykkede divaer er enorm, sier operasjef Marit Selfjord.

2 x 200 år
Biblioteket danner en annerledes og stemningsfull ramme rundt en annerledes og stemningsfull middag.

- Det er spesielt morsomt å ha dette arrangementet her på biblioteket i Moelv akkurat i år, siden både biblioteket og Verdi har 200-års jubileum, sier Selfjord.

Casa Verdi på biblioteket begynner kl. 19.30 fredag 21. juni. Det er kun 45 plasser, og prisen er kr. 580,- per person. Påmelding skjer til Ingerine Amundsen på mobil nr. 913 22 128 eller på e-post ingerine@liergard.no.