- Dette er et svært godt tiltak som vi er veldig glade for å være bidragsytere i. Nå håper jeg alle barna tar vestene i bruk hver dag, sier kommunalsjef Anne Kari Thorsrud.

Bruk refleks!
2.700 refleksvester med inspirerende motiv har blitt produsert. Prislappen på 100.000 kroner finaniseres som et spleiselag mellom de fem aktørene.

-  I januar mottok vi foreldre en oppfordring initiert av Ringsaker Lensmannskontor om at alle skolebarna måtte bruke refleks. Det fikk meg til å tenke hva min bedrift kunne bidra med for å sikre ungene til og fra skolen. Vi kan bidra med skikkelig tøffe refleksvester, konkluderte Svein Håvard Sørum i Strand Unikorn.

Pris for bussvett
Under overrekkelsen på Kirkekretsen skole onsdag 19. februar mottok skolen også prisen «godt bussvett» fra Trygg trafikk. Det var fylkesråd for samferdsel, Anne Karin Torp Adolfsen, som overrakk prisen til elevrådsleder Tirill Amalie Smestad. Kirkekretsen skole har sammen med 22 andre skoler i Hedmark deltatt i en bussvettkampanje, og var en av tre skoler som vant diplom og et gavekort på busstur.