Som en del av Prøysen 2014 har kommunen hatt et sterkt ønske om å lage et stort folkelig arrangement på torget i Brumunddal. Målet har hele tiden vært å samle de mest profilerte artistene fra Innlandet som naturlig er knyttet opp til tradisjonen etter Alf Prøysen.  

– Vi er stolte av å kunne by på en gratis festkonsert for hele familien med Geirr Lystrup, Knut Anders Sørum, Anne Flugstad, Viggo Sandvik, Frida Ånnevik, Narum og Gaute Ormåsen, sier rådmann Jørn Strand.

Ville bidra
De tre samarbeidspartnerne er alle glade for at de kan bidra til at Patriot Paulas Festkonsert blir en folkefest på torget i Brumunddal.

– Vi i Eidsiva synes det er ekstra hyggelig og relevant å bidra til at alle i Ringsaker og Innlandet kan få denne konsertopplevelsen, sier Lars Bjelvin fra Eidsiva.

Sparebanken Hedmark mener Alf Prøysen har en spesiell plass i folks hjerter, og var derfor veldig positive til å gi et bidrag til festkonserten. 

– Alle har vi han Alf inni oss. Hva er vel bedre enn å hedre han ved å samle hele Innlandet til en konsert til ære for ham? Vi i Sparebanken gleder oss over å ta del i det, sier Marte Bratengen fra Sparebanken Hedmark. 

– En selvfølge
Ringsaker Blad er med som hovedsponsor i Prøysenfestivalen, og meldte seg straks på da henvendelsen om å være med på å finansiere denne store begivenheten på torget.

– Da vi fikk forespørselen syntes vi det var en selvfølge at vi skulle være med. Dette bygger stolthet og glede, mener Kjetil Grambo fra Østlendingen. 

Konserten starter kl. 16.00, og målet er å trekke 2000-3000 mennesker til torget i Brumunddal den 26. juli.