Tømmerli barnehage åpnet dørene 2. august 2004, og i dag er det 19 ansatte og 56 barn fordelt på fire avdelinger i barnehagen. 14. oktober var både små og store samlet til bursdagsfeiring med taler og underholdning. Etterpå var det klart for formiddagsmat på avdelingene, der brødskiver og knekkebrød var byttet ut med taco for anledningen. 

Viktige voksne
Rådmann Jørn Strand deltok i markeringen av 10-års jubileet. Han påpekte at de ansatte i Tømmerli barnehage har høy kompetanse, og at de alle har bidratt til å utvikle barnehagen til å bli slik den er i dag. 

– Den jobben dere gjør er helt uvurderlig. Dere deltar i prosjekter og ulike typer utviklingsarbeid som bidrar til å videreutvikle kvaliteten på tilbudet. Dere er faglig dyktige, fleksible og ikke minst glade i barnehagen og barna, og det setter vi stor pris på, sa rådmann Jørn Strand i sin tale til barnehagen.

Rådmannen pekte også på det gode samarbeidet med grunneierne Johan Andreas og Rønnaug B. Berg som gjorde det mulig å bygge ut området med blant annet barnehage, nytt bo- og aktivitetssenter og ny Fagerlund skole.   

Hilsen fra politikerne
Kjerstin Lundgaard fra oppvekskomiteen overrakte en blomsterhilsen og et gavekort fra ordføreren i bursdagspresang. 

– Barnehagene er viktige dannelsesarenaer, der ungene lærer å omgås hverandre. Tømmerli er en veldig trivelig barnehage der jeg ser at barn og voksne har det bra, sa hun.