Med hvert sitt lag bestående av fem personer hadde kommunene en vannstafett fra hver sin side av Mjøsbrua, og møttes ved kommune- og fylkesgrensen.

Sammen kunne ordførerne konstatere at de hadde samlet 40 liter vann – mengden rent vann som trengs ved en fødsel for at mor og barn skal overleve. 

Årets TV-aksjon går til inntekt for Kirkens Nødhjelp. Pengene fra TV-aksjonen skal gi en million mennesker varig tilgang til rent vann. For bare 200 kroner kan du gi vann til ett menneske for resten av livet.

Les mer om årets TV-aksjon på blimed.no


Arrangementer i regi av TV-aksjonen:

Lørdag kl. 10.00-14.00
TV-aksjonen har stands i Mesnali (Joker), Stavsjø (Kiwi), Brumunddal (Torget/gågata) og i Moelv sentrum. Vannquiz, drikk et glass rent vann, prøv å løfte/bære en vannbøtte på hodet, slå av en prat om årets tema: Vann forandrer alt! Ringsaker Changemaker står på stand i Moelv. I Brumunddal vil det være en uformell vannstafett og en appell ved Bjørn Vilberg om årets aksjonstema.

Søndag kl. 17.00
TV-aksjonsgudstjeneste for ungdom i Ringsaker kirke. Tema er: Vann forandrer alt! Deltakelse av Ringsaker Changemaker, konfirmanter og ungdommer som deltar med sang/forsangergruppe.

Kl. 18.00-20.00: Ungdommer springer vannstafett gjennom Moelv sentrum, fra rundkjøringen til Moelv kirkesenter.

18.30-21.00: Ungdomskafé i Moelv kirkesenter. Vannquiz, leker og konkurranser.