Åtte poster tar deg gjennom hele kommunen: Prestvegen på Rudshøgda, Hovinsholm på Helgøya, Tingnes, Sjusjøen, Bekkodden på Brøttum, Bytunet i Moelv, Furnes kirke og Broparken i Brumunddal. 

– Jo flere poster du tar, jo større er vinnersjansene dine, forteller markedssjef Bjørg Mykløy. 

Når sesongen er slutt 1. september trekkes vinnere av blant annet to dagspass til Tømmerstock, reise for to personer med Skibladner, gavekort på servering hos Skafferiet, skidress fra Visit Sjusjøen og weekendopphold for to personer hos Scandic Ringsaker. 

Mer tilgjengelig
Årets store nyhet er appen Sommer i Ringsaker.  

– Vi fikk mange tilbakemeldinger i fjor om at folk hadde tatt postene, men glemte å levere kupongen. Med en egen app har du alltid informasjon om postene tilgjengelig og kan registrere dem digitalt. I tillegg tipses du om spisesteder, handel og opplevelser i nærheten av hver post, sier nettredaktør Cecilie Hoe.  

Appen, som kan lastes ned fra Google Play og om kort tid også fra App Store, er utviklet av Vangen & Plotz. 

Turist i eget rike
Med sommerkampanjen ønsker kommunen å få innbyggere og turister, unge og gamle, familier og enkeltpersoner til å oppdage alt Ringsaker har å by på. 

– Sommeren i Ringsaker er fantastisk vakker! Alle de gode opplevelsene står formelig i kø og venter på deg! Reis rundt –  vær turist i eget rike, oppfordrer Jørn Strand.

Les mer om Sommer i Ringsaker på ringsaker.no