Gratis busstransport
Det er satt opp gratis busstransport fra skysstasjonen i Moelv til Natrudstilen lørdag 09:30 og søndag 08:30. Retur begge dager er ca. 30 minutter etter at arrangementet er ferdig. Det går også gratis buss fra Sjusjøen langrennsarena lørdag 10.30 og søndag 9.30, som stopper underveis på ordinære busstopp på veien mot arenaen på Natrudstilen. 

 – I tillegg til gratis busstransport, er det gratis inngang på arenaen. NRK sender direkte både lørdag og søndag, og vi håper på godt vær og en skikkelig folkefest i Natrudstilen, sier pressekontakt i Sesongstart Skiskyting, Erik Haugen.

– Nytt av året er et stort publikumstelt med plass til 600 gjester. Publikumsteltet har storskjerm, kioskservering og god utsikt til arenaen. Dette er et fint sted å være for barnefamilier som vil inn og varme seg, sier Haugen.  

Barnefamiliene bør også ta turen innom DNB FamilieCamp, som har et variert aktivitetstilbud for barne- og unge i området bak publikumsområdet på stadion. 

– Her kan barna gå miniski i kombinasjon med laserskyting. DNB stiller med lavvo hvor du kan prøve deg på flere digitale aktiviteter, avslutter Haugen. 

DNB FamilieCamp er oppe både lørdag kl.11.00 – 15.00 og søndag kl.11.00 – 15.00

Les mer som Sesongstart skiskyting her.