– Vi tror deLillos-konserten vil treffe midt i hjertet på torgpublikummet. DeLillos er et band som snakker til flere generasjoner, og med dem på scenen ligger alt til rette for en skikkelig folkefest, sier byutvikler i Ringsaker kommune, Monica Olsen Østenheden.

 – Gjennom dagen vil torgaktiviteten og livet i byen bli preget av oppkjøring mot konserten, så det er bare å sette av dagen, legger hun til. 

Sentralt element i Prøysenfestivalen
– Patriot-Paulas festkonsert inngår som et helt sentralt element i Prøysenfestivalen, og vi er glade for at deLillos kommer til Ringsaker for å lage sommerstemning på torget, sier rådmann i Ringsaker kommune, Jørn Strand.

– Det er et viktig prinsipp for oss at konserten er gratis og for alle. Her skal det ikke være lommeboka som avgjør om du kan delta eller ikke. Derfor er vi veldig glade for at Sparebanken Hedmark bidrar til å realisere konserten, sier Strand. 

–Da vi fikk forespørsel om å bidra, bestemte vi oss umiddelbart for å svare ja. Fjorårets Patriot-Paula-konsert med DeDerre var en stor suksess, og sparebanken Hedmark har veldig sans for at kommunen legger opp til et arrangement som er gratis og for hele befolkningen, sier regionbanksjef i Sparebanken Hedmark, Eva Kristin Myhre.

Har blitt tradisjon
I 2015 var det Di Derre og Unni Wilhelmsen som stod for en aldeles forrykende konsert til et fullstappet torg. Den første festkonserten var i 2014 med Geirr Lystrup, Knut Anders Sørum, Anne Flugstad, Viggo Sandvik, Frida Ånnevik, Narum og Gaute Ormåsen. 

 – Patriot-Paulas festkonsert kan snart sies å ha blitt en tradisjon når vi nå står foran den fjerde festkonserten, avslutter Strand. 

deLillos, med frontfigur Lars Lillo-Stenberg, ble stiftet i 1984 og har siden da utgitt hele 18 album. Bandet er blant annet kjent for låter som «Min beibi dro avsted», «Tøff i pyjamas», «En smak av honning».

 

Foto (f.v): Laila A. Strætkvern, Sparebanken Hedmark, Monica Olsen Østenheden, Ringsaker kommune, Eva Kristin Myhre, Sparebanken Hedmark og rådmann i Ringsaker, Jørn Strand.