– Arrangementet byr på en smak av Ringsaker, tid til mingling og en eksklusiv intimkonsert med Hans Aaseth og Hans Orkester med Gaute Ormåsen og Kine Ludvigsen, forteller markedssjef Bjørg Mykløy. 

Påmelding innen 19. juni

Hun oppfordrer innbyggerne til å tipse sine kjære om arrangementet. 

– Mange har allerede meldt seg på, men vi har noen plasser igjen. Arrangementet er for utflytta ringsaksokninger og deres partnere. Enten de snuser på muligheten for å flytte tilbake, eller bare ønsker å holde kontakten med hjemstedet, er de hjertelig velkommen. Påmelding er på ringsaker.no innen mandag 19. juni.

Det hele skjer i lokalene til Tømmerstock kulturkafé i Brumunddal fra klokka 16 til 18. De som ønsker å dra på Tømmerstock-festivalen etterpå må skaffe billetter selv, men #alltidvelkommenhjem-arrangementet er gratis.  

Kan vinne overnatting i Mjøstårnet

Det er ikke bare #alltidvelkommenhjem-arrangementet markedssjefen kan friste med. I løpet av kvelden trekkes det også en vinner av overnatting for to personer i Wood Hotel i Mjøstårnet. 

– På åpningsdagen 1. mars 2019 vil vinneren kunne kose seg med overnatting og middag på kvelden, samt frokost og lunsj den påfølgende dagen. Vi håper premien faller i smak, sier Mykløy. 

Påmelding på ringsaker.no innen 19. juni