Brumunddal skatepark er et av Norges største og mest moderne skateanlegg. Hovedsonen er et såkalt «street-anlegg» på ca. 1000 kvadratmeter, som også har en «bowl» på 150 kvadratmeter spesialdesignet for nybegynnere så vel som eksperter. 

– Som eneste kommune i Norge har Ringsaker også tilrettelagt for den nye store brukergruppen – nemlig barn på sparkesykkel med egen løype og område skreddersydd til dem, la ordføreren til. 

Anlegget er designet og bygget av Betongpark og Paul Berg AS med blant annet Bjørn Thore Ottershagen på laget, som også i dag arrangerer «Mjøsskate 2017», et regionalt samarbeid mellom fem skateboardklubber rundt Mjøsa.

Tiltrekker seg Norges beste skatere

 – Det er gøy å åpne skateanlegget her i Brumunddal med et smell, og det blir det i dag! Mjøsskate er et arrangement vi ønsker å løfte til toppskiktet i Norges-eliten, og vi vet at flere av Norges beste skatere kommer hit i helgen, sier Bjørn Thore Ottershagen, som trives i Mjøsparken. 

–  Anlegget er stort og åpent, og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på anlegget fra skaterne selv, avslutter han.