Dermed blir arrangementene ekstra synlige og tilgjengelige for innbyggere og besøkende. Fra kalenderen i appen kan du enkelt laste ned arrangementene til din egen kalender på telefonen.

– Det skjer så mye spennende i kommunen vår i sommermånedene. Ved å hjelpe til å synliggjøre det håper vi enda flere møter opp, sier Mykløy.

Postjakt og fotokonkurranse

Sommer i Ringsaker består i år av fem poster. Disse er plassert i Moelv, på Nes, på Sjusjøen, ved Prøysenhuset og i Brumunddal. 

– Konkurransen er som tidligere, jo flere poster du tar, jo større er vinnersjansene. I september trekkes en heldig vinner av overnatting i Tretopphyttene, forteller Mykløy.

I tillegg til postjakten kan du være med i fotokonkurransen på Instagram. I fjor var det ny rekord med om lag 1600 bilder. Det er innbyggerne som til slutt stemmer frem vinneren, som får en bugnende matkasse med smaker fra Ringsaker. 

– Vi håper Sommer i Ringsaker inspirerer innbyggere og besøkende til å reise rundt, oppleve kommunen sin og delta på det som skjer, sier markedssjefen. 

Appen kan lastes ned hos App Store og Google Play.