- Hos oss får du sommerens viktigste jobb! Du får allsidige, meningsfylte og spennende oppgaver, og får være med på å gjøre en forskjell for innbyggerne i kommunen. Du får opplæring, god lønn, ordnede forhold og hyggelige kollegaer, sier HR-rådgiver Mari Brenno Stensby. 

Et springbrett inn i helsevesenet

I helse og omsorg kan du blant annet jobbe på kommunalmedisinsk senter, i bofellesskap, med demente, på sykehjem, med psykisk helse og rus eller i hjemmetjenesten. 

- Vi kommer til å trenge mange flinke folk til å jobbe i helsesektoren i årene som kommer. En sommerjobb på en av våre mange arbeidsplasser i helse og omsorg gir en unik mulighet til å bli kjent med omsorgsyrket, sier Stensby. 

- For de aller fleste stillingene må du være 18 år, men for noen av stillingene i helsesektoren ansetter vi også yngre ferievikarer. For noen av stillingene krever vi at du har førerkort klasse B. Du må ikke har relevant arbeidserfaring for å søke, legger hun til. 

 Noe for deg som vil jobbe utendørs

- I parkavdelingen får du mulighet til å være mye ute, og bli en del av et veldig godt sosialt miljø. Du får varierte arbeidsoppgaver som bl.a. innebærer vedlikehold av parker, badeplasser, turstier og grøntanlegg, avslutter Stensby. 

Søknadsfristen for å søke jobb i Parkavdelingen er allerede 18. februar. Søknadsfristen for jobber innen helse- og omsorg er 7. mars. 

Les mer om sommerjobb i kommunen