– Alpin-SFO er et svært populært tilbud. Her kan barna stå på ski hele dagen fra 07.30- 16.30 og få tre måltider, inkludert varm lunsj, til en hyggelig pris, sier leder i Brumunddal Alpin, Marianne Frantzen.

– I år har det meldt seg på barn fra hele Brumunddal, Moelv og Nes – i tillegg til en del barn fra Hamar. Mange har deltatt alle tre dagene, mens andre kun har deltatt én eller to dager, legger Frantzen til.

– Ikke alle foreldre har mulighet til å ta seg fri fra jobben i vinterferien. Foreldre som har meldt barna sine på alpin-SFO, synes det er supert at barna er ute i bakken hele dagen. Det gjør at de kan med jobbe god samvittighet, forteller hun.  

Tiril, Julie, Hanna og Mia er elever på 4. trinn på Mørkved skole, og stortrives med å være på Alpin-SFO. 

 – Det er skikkelig gøy å stå på ski sammen, vi jentene. Og det å være uten foreldrene våre, det er deilig, det! sier jentene i kor. 

Himmelske besøkstall

– Den snørike vinteren har sørget for et besøkstall over all forventning, og vi har økt medlemstallet betraktelig. Det er viktig for oss, fordi klubben er dugnadsdrevet. Vi trenger foreldre og besteforeldre til å stå heisvakt og kioskvakt. Været har vært på vår side i vinter, og vi har så langt satt opp dugnadslister ut mars, sier Franzen. 

– Det er gøy å se at foreldrene også benytter seg av anlegget. Vi har hatt masse folk i bakkene på kveldstid. Det er utrolig flott å se at lokalbefolkningen benytter seg av tilbudet, sier hun. 

Alpin-SFO ble avsluttet i går med høytidelig utdeling av diplomer og sjokolademedaljer til alle barna. 

Tørudbakken har åpnet mandag til torsdag på kveldstid fra 17.30-20.30. Prisen for kveldskort er 100 kroner. Lørdag og søndag har anlegget oppe fra 11.00-16.00. Dagskort i helgene koster 150 kroner.