Stolpe-sesongen starter 10. mai og varer til 10.oktober. Stolpejakten er et gratis trimtilbud, der du ved hjelp av enkel orientering kan gå eller sykle for å finne poster(stolper) avmerket på kartet. Når du har funnet fram til riktig sted vil du finne en trestolpe med nummer, kode og stifteklemme.

Mobilapp

Ved å laste ned appen ”Stolpejakten” kan du i år ta postene med mobilen. I fjor var det en markant økning av deltagere noe som trolig skyldes mulighet for digital registrering. De som ønsker kan selvfølgelig ta med brosjyren og få klipp i den.

– Dette er et kjempebra tilbud, og en morsom og sosial aktivitet som kan få flere ut på tur, sier folkehelsekoordinator Wenche Enge. 

Brøttum er med

Det er satt ut 10 poster i Brumunddal øst og Furnes, 10 poster i Brumunddal sentrum, 10 i Moelv – og årets nyhet er; stolpejakt på Brøttum med 10 poster! Postene er sortert etter vanskelighetsgrad og har forskjellige farger: grønn (svært lett), blå (lett), rød (middels), svart (vanskelig). I år har også næringslivet i kommune vært bidragsytere på sponsorsiden, i tillegg til Lions og Gjensidigestiftelsen.

Stolpejakt er et samarbeid mellom Ringsaker Orienteringsklubb og Ringsaker kommune. Det må rettes en stor takk til O-klubben som tilrettelegger for dette fine tilbudet.