Det nærmer seg premieren 6. juli, og bare finpussen gjenstår før publikum skal få bli kjent med Ringsakers versjon av Lindgren-klassikeren Emil i Lønneberget. Som vanlig er det Kusvea som er teaterarenaen, for anledningen med ei snekkerbu full av tregubber. 

Og vips så var de med

Egentlig var det tvillingdøtrene Leah og Adele (10 år) som skulle på audition til sommerens storproduksjon i Kusvea.

– Men så meldte jeg på Brage også, siden han likevel skulle kjøre jentene. Jeg var med dem på audition, og så ble jeg utfordret på om jeg ikke kunne bli med jeg også. Så vips så var vi med alle sammen, forteller mor Linda de Flon Holmstrøm.

Foreldrene hadde nok sett for seg at de skulle være med som statister, men det ene tok det andre og plutselig var familien castet som Prosten og Prostinnen med døtre.

– Vi hadde vel ikke egentlig tenkt at vi skulle ha noen spesiell rolle i stykket, men vi endte jo opp med både replikker og med å synge og danse, ler far Brage Holmstrøm. 

Stor fordel

Familien er enige om at det er lurt at alle er med hvis først noen skal være med på teateroppsetninger av denne typen. 

– Det krever jo mye tid, både i månedene før premieren og mens forestillingene pågår. I stedet for at resten av familien skal bruke tida på å vente på de som er med, synes vi det er veldig fint å gjøre dette til et familieprosjekt. Og så er det jo kjempegøy, sier familien de Flon Holmstrøm. 

Kjøp billetter til forestillingen her!