Opplevelsesoversikten «Jul i Ringsaker» lanseres i midten av november og inneholder arrangementer for store og små i før- og romjulstiden, fra 24. november til 31. desember. 

I år lager Ringsaker kommune «Jul i Ringsaker» for niende år på rad, og arrangementsoversikten kommer både ut som en digital kalender på nett og som brosjyre til 16 000 husstander i Ringsaker. 

– Vi trenger hjelp fra befolkningen for å få en best mulig oversikt over hva som skal skje i desember. Dette er med andre ord en unik mulighet til å synliggjøre egne arrangement. Og det hele er gratis, sier kulturrådgiver Rebekka Joswig.

Registrer ditt arrangement innen 15. oktober

For å komme med i brosjyren, må man registrere det aktuelle arrangementet i den digitale kulturkalenderen her innen  15. oktober.
 
– «Jul i Ringsaker» er blitt en fin tradisjon, og i fjor rommet arrangementsoversikten over 250 arrangementer. Jeg anbefaler at alle arrangører kaster seg rundt, spikrer datoer for sine arrangementer og registrerer dem i den digitale kulturkalenderen slik at de kommer med i årets «Jul i Ringsaker», sier Joswig.