Barnas jul

24. november starter julesesongen i huset i skogen. Hver lørdag og søndag før jul inviteres det til Barnas jul med aktiviteter som lompebaking, juleverksted, pepperkakepynting, barnetime og fortellerstund. Inkludert i billetten er også juleforestillingen «Julepresangen»  – et lekent univers med musikk, sang og teater. 

Barnas jul.

Kinoen Snekker Andersen og Julenissen

25. november triller Prøysenhuset inn popkornmaskina og inviterer til visning av den eventyrlige julefilmen «Snekker Andersen og julenissen»

Utendørsteateret Snekker Andersen og Julenissen

1. desember er det premiere på utendørsteateret «Snekker Andersen og Julenissen» som høstet strålende kritikk i fjor. 

Snekker Andersen.

Julekransbinding med Vea

13. desember kan du lære å lage julekrans med Norges grønne fagskole - Vea. Ta med venner til en hyggelig og kreativ julekransbinding, og lag din helt egen krans du kan henge på døren i jula.

Kransebinding

Konsert med Wolfgang Plagge

14. desember er dagen for å nyte klassisk musikk fra øverste hylle når Wolfgang Plagge besøker Prøysenhuset. Konserten byr på en stor musikalsk opplevelse, og spennende møte med den anerkjente og allsidige pianisten og komponisten. 

Wolfgang Plagge

Konsert med Angelina Jordan

20. og 21. desember blir det en eksklusiv julekonsert med Angelina Jordan. Dette er de eneste julekonsertene hun holder i Norge i år – altså en ekstraordinær mulighet til å oppleve den talentfulle 12-åringen som har tatt verden med storm. 

Angelina Jordan.

Dra krakken bortåt glaset

22. og 23. desember kan du kjenne roen senke seg og lytte til julens tradisjonsrike sanger og fortellinger, i stua hvor Alf Prøysen vokste opp. Tradisjonsrike «Dra krakken bortåt glaset» i Prøysenstua blir alltid utsolgt, så her må du være rask med å sikre deg billett.  

Jente i Prøysenstua

Det blir ikke jul uten Prøysen!