– Vi kastet oss rundt, ordnet lisenser og redder med dette jula!  Vi tror dette kan bli en utrolig koselig førjulskveld. Ta med deg kjæresten, venninnegjengen eller bare kom til torget for en koselig filmstund i julestria. Torget fylles med bålpanner, lune saueskinn, varme pledd og tidenes juleklassiker! legger rådmannen begeistret til. 

«So if you really love Christmas, Come on and let it snow»

– Alt ligger til rette for en fantastisk filmvisning på torget. Værvarselet spår nydelige minus fire og lett snødryss fra himmelen. Serveringsstedene Hjørnet Gastrobar, Matfatet, Bakeriet i Brumunddal og City Meet & Eat serverer kino-menyer, lett tilgjengelig på torget for kinopublikummet, sier kulturrådgiver Henriette Enger.

– I tillegg er det langåpent i butikkene og det blir timessalg hele kvelden. Her kan kino og juleshopping gå hånd i hånd, legger byutvikler Monica Østenheden til. 

– Vi håper på fullt torg for en felles opplevelse av det som er juleklassikeren over alle juleklassikere. Det blir ikke jul uten Hugh Grant, Emma Thompson, Keira Knightley, Bill Nighy, Colin Firth, Liam Neeson og alle de andre, avslutter Strand. 

Kino-meny

Hjørnet Gastrobar: 
Grab&Go: Saftig hamburger og mineralvann, kr. 129,-

Bakeriet i Brumunddal: 
Ta med: Varm sjokolade og brumunddalsbolle, kr. 58,-

Matfatet:
Ta med: Varm gløgg og påsmurt, kr. 110,- (bare gløgg: kr. 30,-)

City Meet & Eat:
Ta med: Kinotapas, kr. 79,-
 

Velkommen til en julekos på torget!