Hyttemessen X Meetingpoint er det største og viktigste møtestedet for virksomhetene i hyttemarkedet og det store norske hyttepublikumet. Besøkstallene ligger på 15.000-20.000 i løpet av messens fire dager.

– Ringsaker er landets største hyttekommune med 7198 hytter. Sjusjøen og Ringsakerfjellet er en attraktiv destinasjon for hyttefolket, innbyggere og besøkende. Derfor er det helt naturlig for Ringsaker kommune å være tilstede på hyttemessa sammen med våre samarbeidspartnere, som Visit Sjusjøen og Prøysenhuset, sier markedssjef Bjørg Mykløy. 

Det blir andre året på rad at Ringsaker kommune har stand på hyttemessa, og markedssjefen er forberedt på godt besøk på årets stand, som har «utekos på hytta» som tema. 

–  I fjor hadde vi flere tusen besøkende på vår stand, og forventer at minst like mange kommer innom oss i år. Kommunens parkavdeling har designet en visuell stand med blant annet gapahuk, bålplass og skigarder.

– Kom innom oss for informasjon om hyttetomter på Sjusjøen, inspirasjon til hytteinteriør, informasjon om kulturtilbudet på Prøysenhuset, tips til opplevelser rundt om i Ringsaker, smaksprøver på lokal mat og mye, mye mer, avslutter Mykløy. 

Datoer for hyttemessen X Meetingpoint 

Torsdag 25. april - søndag 28. april

Åpningstider 

Torsdag og fredag 12-19
Lørdag og søndag 10-17

Billettpriser

Voksen: kr 150,-
Barn under 16 år gratis