FunRun arrangeres for andre gang, og det er nå over 100 påmeldte. Start og mål blir på Gatetunet, og løypa går over ca. 3 km. Alle som deltar på FunRun har mulighet til å vinne gratis deltagelse på Totens Tøffeste, og alle som gjennomfører får medalje ved målgang. 

Prøv deg mot en OL-vinner!

Sparebanken 1 Østlandet har fått med smørebussen til skilandslaget, hvor du kan prøve stakemaskin, rulleski og få se inni bussen. De har også med seg selveste OL-vinner Maiken Caspersen Falla, og hun skal også løpe FunRun! Så på lørdag har du mulighet til å utfordre en vaskeekte OL-vinner!  Det blir utdelt vandrepokal til raskeste mann og kvinne, som du har mulighet til å vinne til odel og eie - om du har beste tid tre ganger. 

Bli kjent med Røde Kors

Røde kors er tilstede i Moelv for å markere Røde kors-dagen, og har med seg hjelpekorps, og ATV. De rigger også opp bamsesykehus, så om du har en skadet lodden venn, kan han få hjelp i Moelv på lørdag. Det blir også mulighet for å lære førstehjelp og få innblikk i alt Røde kors bidrar med i lokalsamfunnet. 

 

Se arrangementet på Facebook