– Dette blir stemningsfulle og koselige konserter, og vi håper mange kommer for å nyte god musikk med lokale artister. Vi er utrolig takknemlige for at våre lokale musikere støtter opp om arrangementet, sier Henriette Enger i Ringsaker kommune. 

Støtte til kreftrammede

Kreftforeningens «Stafett for livet» er et 24-timers arrangement hvor lokalsamfunnet går sammen for å vise støtte til alle som er eller har vært rammet av kreft og for å minnes de som har gått bort. 

– Vi er veldig glade for at Ringsaker kommune støtter opp om arrangementet vårt, og konsertene er et godt supplement til det som skjer på Sveum i helga, sier stafettleder Gunnar Elvsveen.

Kreftforeningen er tilstede under begge konsertene, så det er mulig å gi sin støtte til Kreftforeningens arbeid. 

– Oppslutningen i Moelv i fjor var veldig god, og vi fikk inn mye penger til kreftsaken. Jeg vil oppfordre publikum til å komme og være med på lysseremonien på lørdagskvelden, det er en veldig spesiell opplevelse, sier May Bakkehaug, som er leder for PR-gruppa under Stafett for livet. 

Møt opp og vis din støtte – på gatetunet i Moelv, på torget i Brumunddal eller på Sveum. Vi kjenner alle noen som trenger oss!

Konsert for livet på gatetunet i Moelv

Sara Christine Westrum Leiddal 
Wanja Aasen Hamre
Lars Nårstad
Even Kokslien Østvold
Audun Kongsrud
Marie Lerkendal
Jørgen Kaland-Lereggen
Daniel Marken

Konsert for livet på torget i Brumunddal 

Ane Wiik Melve
Tonje Elise Berlin
Oda Therese Helstad
Ina Sofie Michelson Øynes
Ceriane Olstad
Christian Hansen
Christiane Skaug
Hell on Heels
Giovanni Poltronieri
Kjell Arne Sunde