Ordfører Anita Ihle Steen og Ingeborg Wien, leder for helsestasjonene, var tilstede under utdelingen av den første bodyen.

– Ringsaker kommune er opptatt av barn og unge. Vi har fødselsoverskudd, og tar imot alle nye ringsaksokninger med åpne armer. Med disse bodyene ønsker vi alle nyfødte hjertelig velkommen, uttaler ordføreren. 

Deles ut på alle helsestasjonene

Den første Ringsaker-bodyen ble utdelt til åtte uker gamle Marius og mammaen Lise Bratberg på Brumunddal helsestasjon i dag. 

– Så koselig å få en slik oppmerksomhet fra kommunen, denne skal vi nok få brukt masse, sier mamma Lise mens hun kler opp sønnen.

– Fra 1. september vil alle nyfødte i Ringsaker få bodyen i sitt første møte med helsestasjonen. Kommunen har helsestasjoner i Brumunddal, Moelv, Brøttum og Nes, påpeker Ingeborg Wien.

Flyttet fra Oslo til Ringsaker

– Mannen min er fra Nes, og jeg fra Oslo. Da vi ble foreldre for første gang for to år siden, valgte vi å bosette oss i Ringsaker, og flyttet fra Oslo til Brumunddal. Faktisk flyttet foreldrene mine etter også, så nå har vi fire besteforeldre i nærheten, sier Lise.

– Vi trives kjempegodt, og er veldig fornøyde med både barnehagen og tilbudene som finnes her – både for barn og for oss foreldre. Dessuten har det vært veldig enkelt å skaffe seg et sosialt nettverk her, da alle er så joviale og trivelige og like skravlesyke som meg, ler Lise.

Les mer om helsestasjonstilbudet i Ringsaker