Opplevelsesoversikten «Jul i Ringsaker» lanseres i slutten av november og inneholder arrangementer for store og små i før- og romjulstiden, fra 23. november til 31. desember. 

I år lager Ringsaker kommune «Jul i Ringsaker» for tiende år på rad, og arrangementsoversikten kommer både ut som en digital kalender på nett og som brosjyre til husstandene i Ringsaker.

Gratis å melde inn arrangement

– Vi trenger hjelp fra befolkningen for å få en best mulig oversikt over hva som skal skje i Ringsaker i jula. Dette er med andre ord en unik mulighet til å synliggjøre egne arrangement. Og det hele er gratis, sier kulturrådgiver Rebekka Joswig.

Registrer ditt arrangement onsdag innen 16. oktober

For å komme med i brosjyren, må man registrere det aktuelle arrangementet i den digitale kulturkalenderen her innen 16 oktober.
 
– «Jul i Ringsaker» er blitt en fin tradisjon, og i fjor rommet arrangementsoversikten over 250 arrangementer. Jeg anbefaler at alle arrangører kaster seg rundt, spikrer datoer for sine arrangementer og registrerer dem i den digitale kulturkalenderen slik at de kommer med i årets «Jul i Ringsaker», sier Joswig.

Registrer ditt julearrangement i Kulturkalenderen