– Dette er overskuddet av organisasjonens «andeløp» gjennom de to siste årene. Vi har solgt mange lodd og kalendere, og vi ønsket at overskuddet skulle gå til en god sak, sier Bjørn Nybakken fra «andeløpskomiteen» i Lions Brumunddal, som kan fortelle at det siste bidraget til lekeparken blir overført i disse dager. 

– Overskuddet fra de siste to årene går til lekeapparatene dere ser bak oss her. Det er en glede for oss å gi penger til møteplasser som dette, som tas i bruk av flere generasjoner. Det er med på å styrke lokalsamfunnet, og Mjøsparken har virkelig blitt en perle, legger Nybakken til. 

Tidligere har Lions Brumunddal gitt støtte til opparbeidelsen av lekeplassen som nå pryder den gamle «Mobiltomta». Det å skape levende møteplasser der barn kan leke og utfolde seg er viktig for klubben, som er glade for at kommunen i løpet av de siste årene har transformert Mjøsparken fra et øde industriområde til en destinasjon for hele regionen. 

Fantastisk gave

– Dette er rett og slett en fantastisk gave fra Lions, som med dette viser et tydelig engasjement i nærmiljøet i kommunen. Det er et viktig signal om at satsingen på Mjøsparken er et godt tiltak, sier ordfører Anita Ihle Steen.

– I Mjøsparken møtes alle gererasjoner: Foreldre, barn og besteforeldre. Folk fra hele kommunen og fra våre nabokommuner reiser hit for å kose seg. Det har blitt et lavterskeltilbud som er tilrettelagt for alle – sommer som vinter. Arenaer som dette er viktige i et godt lokalsamfunn og vi må bare takke Lions for denne generøse gaven, legger ordføreren til. 

– Vi i Lions pleier å si at det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne. Derfor gir det mening å støtte en utbygging som denne, avslutter president i Lions Brumunddal, Arild Bakåsmoen.