Gater, serveringssteder, butikker og de elleve arenaene var fylt av mennesker da Ringsaker feiret seg selv under Byfesten i Brumunddal. På programmet stod noe for enhver.
 
Høy showfaktor 
Hos Edvin Ulven introduserte pappa Hallvard Olestad den tøffeste jenta Kari Sangro Olestad, som holdt et inspirerende foredrag om før, under og etter «Ingen Grenser». 
I Sønesgården var fem kor med på Det Store ByfestKorslaget. Solheimkoret stakk av med seieren og en sjekk på 10.000 kroner. 
- Dette var stilsikkert! Koret viser en stor sangglede og en utstråling som fanger publikum. Vinneren har høy showfaktor, samtidig som de har god sangkvalitet, uttalte juryen. 
 
Portretterte publikum
I Gågata ble det solgt bakervarer, vårruller og fruktspyd – side om side med Richard K. Johansen og resten av Ricardofoto som fotograferte 258 forbipasserende til et bybilde.
- Folk har vært helt rå! Planen nå er å sette alle portrettene sammen til et stort bybilde som vi auksjonerer bort. Pengene skal gå til et lokalt formål, fortalte fotografen.
Hos Neby’s Spiroprodukter var flere hundre samlet for en ordentlig rockekveld, mens biblioteket hadde 70 gjester på Czarsdasfest med opera og mat. Bakeren og banken var også gjort om til konsertarenaer.  
 
- Gedigen suksess
Etter de omkring 30 gratisarrangementene var gjennomført gikk Urbane Totninger på scenen i en fullsatt Teatersal. Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby trimmet magemusklene til publikum ut i de sene timer og høstet stor applaus etter showet.
Rådmann Jørn Strand er veldig fornøyd med årets Byfest.
- Byfesten ble en gedigen suksess! Gode opplevelser med våre egne artister kom som perler på en snor og Ringsaksokningene strømmet til og skapte en fantastisk stemning!
 
 
 
Se bilder fra Byfest under! Flere bilder legges ut på vår Flickr-profil.