Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2020 . - Bok . - 283 sider
Bokmål
Opplysninger:
I «Åtte dater som forandrer alt» deler John og Julie Gottman sine banebrytende innsikter og råd for å lykkes med dating. Her presenterer de for første gang konkrete stevnemøter. Når dere møtes på den måten boken viser, utforsker du partneren og forholdet, og utvikler dere sammen. De avslører også hvorfor de fleste algoritmer for å matche folk, nærmest er ubrukelige. Disse samtalene lar deg finne ut om et nytt forhold kan bli tilfredstillende og langvarig, eller ikke. Er du allerede i et fast og forpliktende forhold, får du vite nøyaktig hva dere to må gjøre for å få forholdet til å vare, livet ut. Forelskelse, dyp kjærlighet, attraksjon, tillit og nærhet kan vare for alltid! Boken er et skattkammer for alle som er i «bli-kjent»-fasen. Men den er også uvurderlig for par som har vært sammen lenge. Forhold varer ikke uten samtaler, og vi må prate sammen livet ut. Dating er dessuten veldig koselig, bare man vet hvordan.
Hylleplass:
306.8 GOT
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Ringsaker bibliotek, Brumunddal VoksenavdPå hylla
I sin nye bok «Åtte dater som forandrer alt» presenterer samlivsforsker John M. Gottman og psykolog Julie Gottman en metode for å lykkes i den første skjøre fasen som par. Men forfatterne henvender seg også til de som allerede er i langvarige parforhold, og som trenger verktøy for å oppnå forandring og forbedring av samlivet. Boken er strukturert rundt åtte samtaler man kan ha på åtte spesifikke stevnemøter. Samtaleemnene, som er testet gjennom observasjon av heteroseksuell par og par av samme kjønn, spenner fra sex, tillit og økonomi via foreldreskap til konflikthåndtering. Boken gir råd om hvor disse stevnemøtene kan finne sted, forberedelsesøvelser i forkant av møtene, og den er utstyrt med lister med spørsmål man kan stille under samtalene. Den gode dialogen ligger til grunn for at et forhold skal bli sterkt og vare. Denne boken presenterer verktøyene for å få dette til. Omtalen er utarbeidet av BS.

Hjerteforeldre : de fem enkle stegene som bygger barnets selvtillit og hjelper dem å vokse sosialt, emosjonelt og intellektuelt


av John Mordechai Gottman (John M. Gottman og Joan Declaire ; oversatt av Christian Heyerdahl)
Bok på Bokmål | utgitt 2017
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: BARN 649.1 GOT)
Bestill Husk denne

Åtte dater som forandrer alt


av John Mordechai Gottman (John Gottman, Julie Schwartz Gottman, Doug Abrams & Rachel Carlton Abrams ; oversatt av Christian Hey)
Bok på Bokmål | utgitt 2020
Ledig (Avd.: Ringsaker bibliotek, Brumunddal - Plassering: Voksenavd 306.8 GOT)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Åtte dater som forandrer alt
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning