Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
30. mars kl. 07:51

Koronavirus (SARS-CoV-2)

 

Har du spørsmål om koronavirus, kan du ringe:

  • Folkehelseinstituttet for råd og veiledning på tlf. 815 55 015 på hverdager mellom 08:00 og 15:30.
     
  • Hamarregionens koronatelefon med telefonnummer 47 77 00 75. Telefonen er åpent på hverdager fra kl. 9:00 – 19.00 og fra 11.00 –17.00 på lørdager og søndager. Koronatelefonen besvares av kvalifisert helsepersonell og kan besvare spørsmål vedrørende karantene og testing.

Ringsaker kommune har satt krisestab som følge av det pågående utbruddet av koronavirus. De siste oppdateringene rundt situasjonen, finner du her på våre nettsider.

Les mer... clear
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Ansattportrett

Se hva ansatte synes om å jobbe i kommunen.

Aina Korup

Sykepleier Aina

Aina Korup beskriver arbeidsmiljøet på kommunalmedisinsk senter som unikt. 

Lærer på Moelv skole.

Lærer Monica

– I Ringsaker satser man på videreutdanning for lærere, så i år studerer jeg matematikk ved Universitetet i Agder, forteller Monica Rothli.

Ingeniør/prosjektleder

Prosjektleder Hans Andreas

Som prosjektleder hos bygg og eiendom får Hans Andreas Aamodt følge store byggeprosjekter fra de bare er planer på et papir, til brukeren har flyttet inn i bygget.

økonomirådgiver.

Økonomirådgiver Katrine

Økonomirådgiver Katrine Gløtvold-Solbu synes det er spennende å jobbe i dynamikken mellom makro- og mikroøkonomi. – En må holde seg oppdatert på både sentrale og lokale politiske føringer når man jobber i en kommune, forteller hun.  

Biblioteket.

Biblioteksekretær Ida

– Jeg liker utfordringene jeg får som gjør at jeg utvikler meg i det jeg jobber med. Jeg opplever at jeg blir hørt, og får bidra til utvikling av arbeidsplassen, sier sekretær på biblioteket, Ida Adolfsen.